Matea Cikoja ipak putuje u Bakuu!

Matea Cikoja članica Karate kluba Osijek Žito ipak odlazi na EP u Azerbajdžan (Baku 10. do 12.02.2012.).

Matea Cikoja članica Karate kluba Osijek Žito ipak odlazi na EP u Azerbajdžan (Baku 10. do 12.02.2012.). Naime, Matea je na izbornom natjecanju za reprezentaciju u katama u kategoriji juniorki (16 – 18 godina) bila drugoplasirana, odmah iza Mihaele Kobale (KK Veli Lošinj).

Tijekom prošlotjednih priprema, Mihaela je teže ozlijedila koljeno i neće biti u mogućnosti nastupiti na EP čime je Matea došla na popis reprezentativaca. Tako iz Karate kluba Osijek Žito na ovogodišnje prvenstvo odlaze dvije karatašice: Matea i njena klupska kolegica Tea Šojat koja nastupa također u katama, ali u kategoriji mlađih seniorski (do 21 godinu).

Iako je odlazak neplaniran, Matea je održavala svoju formu redovitim vježbanjem zajedno s ostalim članicama seniorskog kata tima Karate kluba Osijek Žito – Teom Šojat i Vlastom Lončarić tako da je odlazak na EP nije zatekao nespremnu. 

Posljednji kontrolni nastup pred odlazak u Baku Tea i Matea imati će u Gradskom vrtu, 05. veljače na međužupanijskom prvenstvu Slavonsko baranjskih županija. Poslije toga, 07. veljače odlaze u Zagreb odakle će s ostatkom reprezentacije u daleki Azerbajdžan.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari