7. Domijada u Osijeku

Udruga stanara studentskih domova u Osijeku DOMOS organizira 7. Domijadu, sportske susrete stanara domova, u razdoblju 28. – 31.05.2012.

Udruga stanara studentskih domova u Osijeku DOMOS organizira 7. Domijadu, sportske susrete stanara domova, u razdoblju 28. – 31.05.2012.

Natjecanja se održavaju na sportskim terenima iza Starog studentskog doma, I.G.Kovačića 4, te Vatrogasnog doma, I.G.Kovačića 2. Ovom prilikom se ujedno žele zahvaliti upravi i djelatnicima JPVP Osijek što su im ustupili spomenuti teren na korištenje.

Sportovi u kojima će se studenti natjecati su mali nogomet, košarka te odbojka. U prostorima Novog studentskog doma, K.P.Svačića 1c, 28. i 29.05. održat će se natjecanje u beli i PES-u. Sportski dio natjecanja počet će 29.05. u popodnevnim satima ispred Starog studentskog doma uz svečani blagoslov sveučilišnog kapelana p.Arkadiusa Krasickog. Za zabavni dio zadužen je DJ kluba Bastion u kojem će se u večernjim satima nastaviti sa zabavom i druženjem zajedno sa svim studentima grada Osijeka.

Ove godine dolaze i studenti iz Slavonskog Broda i Vukovara te će i oni uveličati ovaj događaj. Stoga pozivamo sve studente grada Osijeka, mlade i one koji se tako osjećaju da ih posjete i dobro se zabave.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari