KSB ”IMPACT” u svom prvom službenom nastupu do medalja

Ovog su vikenda članovi KSB “IMPACT” Našice nastupili na prestižnom međunarodnom turniru u Slavonskom Brodu. Na turniru je nastupilo 250 natjecatelja iz 41 kluba širom Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije.

Natjecanje se održalo u gradskoj dvorani “Brod” a započelo je vaganjem nakon kojeg je bilo službeno otvorenje. Nakon vrlo kratke stanke započelo je veliko natjecanje sa pregršt zanimljivih borbi u raznim kategorijama. Iz kluba KSB “IMPACT” Našice nastupilo je 5 najpripremljenijih članova koji su u svom prvom nastupu ostvarili odlične rezultate.

Tako je Dinko Milojević (94. godište) nastupio do 65 kilograma te osvojio odlično 2. mjesto, dok mu je u finalu samo sa nekoliko bodova pobjeglo zlato. Njegov brat Vedran Milojević (94. godište) nastupio je u kategoriji do 75 kilograma te je osvojio isto tako odlično 3. mjesto. Od natjecatelja KSB Impact, nastupili su još Dino Patajac (91. godište) koji je osvojio 4. mjesto u kategoriji do 91 kilograma kao i jedina naša natjecateljica Matea Kalazić (96. godište) koja je također osvojila 4. mjesto u kategoriji do 56 kilograma. Naš posljednji natjecatelj je bio Ratko Četojević (94. godište) koji je u kategoriji do 65 kilograma osvojio dobro 5. mjesto.

Ovo je prvi službeni nastup članova KSB “IMPACT”, tako da je ovo jedno drugo mjesto i jedno treće kao i ostala visoka mjesta rezultat rada članova kao i trenera Stjepana Paske.

Sam trener Paska je izrazio zadovoljstvo nastupom njegovih sportaša, posebno Dinkom Milojevićem koji je osvojio drugo mjesto i srebrnu medalju, kao što je i zahvalio svim onima koji su došli popratiti naše borce u Slavonski Brod. Napomenuo je kako je ovo samo početak te da uskoro možemo očekivati još nekoliko medalja, kao i to da će on i članovi kluba učiniti sve kako bi grad Našice predstavili u što boljem svijetlu.

Uprava kluba KSB “IMPACT” Našice još jednom se zahvaljuje svima onima koji su omogućili odlazak na ovaj turnir jer bez pomoći sponzora od svega ovoga ne bi bilo ništa. Ove godine u planu je otići na još jedan turnir koji bi trebao biti u 12. mjesecu u Osijeku, a do tada je na članovima kluba samo da se za to što bolje spreme te i putem ovog sporta predstave grad Našice diljem Hrvatske.

[blockquote] REZULTATI:  Srebrna medalja – Dinko Milojević (94. godište.),
Brončana medalja – Vedran Milojević (94. godište),
4. mjesto – Matea Kalazić (96.godište),
4. mjesto – Dino Patajac (91. godište.),
5. mjesto – Ratko Četojević (94. godište).
[/blockquote]

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari