VIDEO: Pokal grada Osijeka

Osijek je poznat po tradiciji konjičkog sporta, i puno važnih natjecanja svake godine održava se u gradu na Dravi na Hipodromu Pampas.Za kraj ove sezone održano je prvenstvo hrvatske za mlade konje i tradicionalni Pokal grada Osijeka.


Ono što vrijedi istaknuti pokazali su se mladi jahači s mladim grlima i potvrdili kako ovaj sport ima budućnost u Osijeku i Hrvatskoj.Pobjednica Pokala grada Osijeka je Janka Krašovec iz zagrebačkog Purgerskog kluba na grlu Cabano.

Od osječkih predstavnika najuspješniji bio je Srđan Grmašovski, koji je na Pokalu na grlu Come back osvojio 7. mjesto, ali je u nastupima na prvenstvu za mlade konje osvojio 2. i 4. mjesto s grlima Carpino i Contado.Danijela Žuljević iz KK Osijek bila je osma na Pokalu grada Osijeka, a vrijedi istaknuti i Doris Galinec i Nives Sić mlade djevojke iz kluba domaćina.

Konjički klub Osijek sljedeće godine bit će organizator 5 turnira u preponskom jahanju na državnoj razini, a priprema se i nešto sasvim novo, natjecanje u Zapregama, što je vrlo atraktivna disciplina konjičkog sporta.Isto tako i sljedeće godine očekuje se finale Croatia Cupa na Pampasu.

VIDEO:

TEKST I VIDEO: STV

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari