MAO Kickboxing Akademija za djecu [nagradna igra]

Centar za borilačke vjetine, samoobranu i kondicijsku pripremu Martial Arts Osijek pokrenuo je prvu u Osijeku kickboxing akademiju za djecu osnovnih škola. Pozivamo sve  mališane koji su željni malo dobre zabave, dobrog društva, znoja, rada, te žele naučiti nešto novo što će im koristiti cijelog života, da nam se pridruže ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19:00- 20:00 h u Fitness centru XXL, Ulica Ivana Gundulića 62, Osijek!


Važno je naglasiti da su treninzi u Centru za borilačke vještine, samoobranu i kondicijsku pripremu Martial Arts Osijekpodobni su za sve dobne i spolne skupine. Treninzi se odvijaju u primjerenim dvoranama, sam prostor je opremljen svom potrebitom opremom koja je potrebna za kvalitetan trening.

Za vrijeme treninga ozljede su rijetke i gotovo zanemarive, sa sigurnošću možemo tvrditi da Kickboxing sigurniji od bilo kojeg ekstremnog sporta kao što su skate, inline skate, bmx, itd.

Za starije polaznike tu je niz drugih mogućnosti, Kickboxing (starije grupa), Krav Maga, Crossfit & Kettlebell Treneing ili za one koje vole individualan rad dostupni su također privatni treninzi.

Treninge vodi glavni trener Dragan Franjković – Licencirani HKBS, KMG G3, RKC, HKC trener i instruktor, u treningu mu asistiraju pomoćni trener Filip Kraljević, David Drahotusky.

Pozivamo Vas da pregledate našu galeriju kako bi se upoznali s radom centra za borilačke vještine Martial Arts Osijek. Posjetite galeriju klikom ovdje.

[blockquote]Martial Arts i SiB.hr nagrađuju vas sa mjesečnim članarinama za kickboxing akademiju za djecu. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je ovdje ispod članaka napisati ” SiB me vodi na kickboxing akademiju”. Sretne dobitnike izvlačimo idući tjedan. Sretno 🙂

Dobitnici: Sandra Barković, Katarina Pavletić i Snježana Kovač Crnoja[/blockquote]

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari