GD Osijek-Žito – Nove medalje mladih gimnastičarki

Proteklog vikenda u Požegi održano je posljednje, 4. kolo Kupa Hrvatske za regiju Istok u sportskoj gimnastici C i B programa.

Mlade gimnastičarke GD Osijek-Žita vratile su se kući bogatije za 2 zlata i 2 srebra u pojedinačnoj konkurenciji te jedno ekipno srebro u konkurenciji kadetkinja C.

U konkurenciji C kadetkinja Marja Marcić osvojila je srebro, u konkurenciji mlađih kadetkinja B Barbara Paravac okitila se zlatom, dok je Nika Balkić osvojila srebro. U konkurenciji juniorki B Karla Kovačević okitila se zlatom.

Ovaj put kadetkinje su osvojile ekipno srebro, te će za mjesec dana nastupiti na Završnici kupa Hrvatske u Sisku kao predstavnice najbolje ekipe regije Istok. Sada slijede posljednji tjedni treninga i rad na pojedinim elementima kako bi što kvalitetnije i sigurnije odradile vježbe te se borile za najsjanija odličja u konkurenciji najboljih kadetkinja C programa u Hrvatskoj. Barbaru, Niku i Karlu već za 10 dana očekuje odlazak na Završnicu kupa Hrvatske u B programu koje će se održati u Nedelišću.

Nadamo se da će svojim nastupom ponoviti ovaj uspjeh i vratiti se sa kolajnama oko vrata!

[blockquote] NOVI TERMINI ŠKOLE GIMNASTIKE ZA NAJMLAĐE

Zbog povećanog broja novih članova, Gimnastičko društvo Osijek-Žito otvorilo je dodatne termine u okviru škole gimnastike za najmlađe. Kao što je poznato, gimnastika omogućava razvoj muskulature, povećava se pokretljivost tijela, kao i gipkost pokreta. Također, izoštravaju se refleksi i usklađuje koordinacija, te podstiče dječija kreativnost i disciplina.

Ukoliko želite svoje najmlađe već u najranijoj dobi usmjeriti ka zdravom i aktivnom načinu života, pozivamo vas da se s povjerenjem obratite trenerima Gimnastičkog društva Osijek-Žito i saznate više o našoj školi gimnastike. Sve dodatne informacije možete pronaći na www.gdosijek.com.

[/blockquote]

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari