Kickboxing spektakl u dvorani Gradski vrt!

U subotu 15. prosinca 2012. godine, u Osijeku, u sportskoj dvorani Gradski vrt održati međunarodno kickboxing natjecanje Croatia Open 2012 - Christmas Cup.

U subotu 15. prosinca 2012. godine, u Osijeku, u sportskoj dvorani Gradski vrt održati međunarodno kickboxing natjecanje Croatia Open 2012 – Christmas Cup.


Organizator navedenog natjecanja je kickboxing klub Sveti Duh iz Osijeka u suradnji s Gradom Osijekom i Hrvatskim kickboxing savezom. Radi se o najvećem kickboxing natjecanju koje se organizira u Republici Hrvatskoj i isto je međunarodnog karaktera.
Na prošlogodišnjem natjecanju koje se takoder održalo u Osijeku ukupno je nastupilo 629 natjecatelja iz 73 kluba iz 8 zemalja. I ove godine vlada veliki interes za navedeno natjecanje.

Natjecanje će započeti  u subotu u 10,00 sati, dok ce svečano otvorenje biti u 20,00 sati,  nakon čega će uslijediti borba za svjetskog prvaka u disciplini low kick do 85,100 kg po WAKO PRO pravilima između aktualnog svjetskog WAKO PRO prvaka Marokanca Abderrahima Chafaya i našega Luke Šimica koji je aktualni amaterski europski i svjetski WAKO prvak.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari