Prijavite se za Zimski sportski kamp – gimnastika, klizanje i kreativne radionice

Gimnastičko društvo Osijek-Žito za vrijeme trajanja zimskih školskih praznika organizira prvo izdanje Zimskog sportskog kampa za djecu starije predškolske te mlađe školske dobi (od 6 do 10 godina) u svrhu promicanja zdravog, aktivnog i kvalitetnog provođenja slobodnog vremena.

Zimski sportski kamp bit će organiziran u siječnju 2013. godine za vrijeme kojeg će djeca u dvorani Sokolski dom polaziti školu gimnastike za najmlađe, a nakon toga (u sklopu kreativnih radionica) razvijati maštu i kreativnost. Svaki dan kampa završavat će sa satom klizanja uz iskusne trenere na Gradskom klizalištu Osijek koje se nalazi odmah uz dvoranu Sokolski dom. Realizaciju kampa pomogli su Grad Osijek te Športski objekti.

Program kampa organiziran je od 07. do 11. siječnja 2013. godine (od ponedjeljka do petka) i to od 08.30 do 12.30 sati.

Rezervaciju mjesta u Zimskom kampu moguće je napraviti na broj 091 421 1188, a više informacija pronađite na www.gdosijek.hr

U okviru kampa biti će organizirana samo 1 grupa od 25 djece stoga požurite sa rezervacijama! Igra, zabava i sportski duh – sve to možete pronaći u Zimskom sportskom kampu Gimnastičkog društva Osijek-Žito! Vidimo se!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari