Donna već u TOP 100, ali tek sada dolaze prave stvari

Donna Vekić nakon uspješnog debija na Grand Slam turniru polako počinje s pripremama na nastavak sezone.

Nakon što je osjetila čar pobjede na Grand Slamu i čar igranja protiv Top 10 igračice pred 10 000 gledatelja Donna se mora vratiti u realnost i svakodnevnim višesatnim treninzima.

Iako sam izgubila od Caroline, doista sam zadovoljna s mojim predstavljanjem na najvišoj teniskoj sceni. Da, svjesna sam daljnjeg rada koji je predamnom na putu do vrha i tomu se radujem, izjavila je Donna.

Njezin stručni tim odlučio se na podjednaki omjer treniranja i igranja turnira, jer nakon svakog turnira žele pomno analizirati svaki segment igre. Tako će Donna slijedeći službeni nastup zabilježiti u susretima FED cupa koji se od 6.- 9.2. igraju u Eliatu u Izraelu.

Hrvatska igra u skupini sa Bjelorusijom, Gruzijom i Austrijom, a prve dvije reprezentacije napreduju u slijedeću fazu natjecanja.

Nakon Izraela, gdje će s Donnom raditi i Iva Majoli koja je izbornica reprezentacije, Vekić tim odlučio je uzeti pauzu do 25. veljače kada počinje Malezija Open, turnir vrijedan 225 000 dolara.

Samim prolaskom u drugo kola Donna je skupila 100 bodova te će nakon završetka turnira sigurno biti u TOP 100 igračica što joj jamči nastupe u glavnim ždrijebovima WTA turnira. 

SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari