Valpovčanin Vladušić nokautom do pobjede u Hrvatskoj MMA ligi

Nino Vladušić tehničkim nokautom u prvoj rundi nad Milanom Vinčićem započeo je svoj nadajmo se dug put u Hrvatskoj MMA ligi, koja se drugu sezonu za redom održava u Zagrebu.

Gotovo 3 000 gledatelja imalo je priliku uživo prisustvovati spektaklu od čak 12 borbi proteklog vikenda u Ciboni. Da popularnost ovoga sporta iz godinu u godinu raste dokazuje i 139 prijavljenih boraca, dok će njih 80 imati priliku i okušati se u popularnom “kavezu”. Priliku za nastup imati će uz Vladušića, još dva predstavnika Hrvačkog kluba Osijek, Ivica Tadijanov i Saša Milinković koji će svoje premjerne nastupe imati također u prvom kolu koje je na rasporedu u travnju.

U razgovoru za SiB.hr Nino Vladušić rekao je kako je prvobitno trebao imati borbu u travnju, ali su ga nazvali i rekli mu kako ipak ima borbu za sedam dana, no njegovim problemima tu nije bio kraj, na pripremama za meč slomio je prst na nozi što mu je dodatno otežavalo izvođenje nekih hrvačkih vježbi, ali ga to na kraju nije spriječilo da odradi zakazanu borbu i pobjedi.



“U meč sam ušao fokusiran ,malo napet, ali početna trema prošla je kroz prvu minutu borbe. Prije svega htio bih zahvaliti trenerima koju su strpljivo samnom prolazili kroz cijeli proces pripremam Nikoli Morači, Matiji Hojsaku i kondicijskom treneru Slobodanu Soldi, ali i sponzorima gradu Valpovu i Massai bar-u Valpovo koji su nesebično dali svoj doprinos i opskrbili mi sve što mi je bilo potrebno za kvalitetnu pripremu.”-rekao je Vladušić

Tekst: J. Žanić/ SiB.hr
Foto: Tibor God/ OnlyMenStuff

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari