Kruna karijere: Vinkovački Cro Cop osvojio K-1 titulu!

Arena Zagreb ugostila je K-1 World Grand, a okupilo se više od 15 tisuća ljudi kako bi pratili Mirka Filipovića u pohodu na titulu. U dvorani je bilo i mnogo poznatih, a Cro Copa su došli bodriti i Mario Mandžukić i Goran Ivanišević.

U prvom četvrtfinalnom meču K-1 WGP-a Pavel Zhuravlev iznenadio je, po mnogima, favorita Catalina Morosanua iz Rumunjske. Suci su Ukrajincu jednoglasno dali pobjedu i poslali ga u polufinale na Cro Copa. Mirko Filipović ne tako atraktivnom borbom u četvrtfinalu pobijedio je Jarrela Millera jednoglasnom odlukom sudaca.

Uslijedila je borba Badr Haria i Zabita Samedova koja je cijelu zagrebačku Arenu digla na noge, stvarno atraktivna borba i prava ja šteta što su se u njoj ozlijedila oba borca. Badr Hari koji je službeno pobijedio u borbi slomio je stopalo te je prebačen u bolnicu.

df70a83514d99a5fa6a408cfa50276be.jpg

Posljednji je polufinale izborio odlični Ismael Londt koji je slomio jagodičnu kost favoritu Hesdeyju Gergesu, a nakon ozljede Badra Haria pobijedio je i Dževada Poturaka koji je predao borbu, ovom pobijedom Londt se plasirao u finale u kojem će se boriti protiv Mirka Filipovića.

Mirko Filipović srušio je Londt-a i kreće agresivno po svoj prvi K-1 naslov! U tijeku je posljednja runda borbe i Londt kreće na sve ili ništa. Mirko Cro Cop jednoglasnom odlukom sudaca osvojio je K-1 titulu!

Svi su na nogama, veliko slavlje za Mirka Filipovića! Za kraj Mirko je izjavio: “Ispunio mi se dječački san, ovo je kruna moje karijere.”

Cro Cop vs. Ismael Londt

1. runda

2. runda

3. runda

Govor organizatora i Mirka Filipovića

Tekst: K.Konig/SiB.hr
VIDEO: YouTube/Nova TV

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari