Najluđa pustolovna utrka ‘Combact race’ dolazi u Hrvatsku

Članovi Orijentacijskog kluba Sova iz Šećerane, pored Belog Manastira, dana 08.06.2013. godine sa početkom od 07,00 sati organiziraju po prvi put, adrenalinsku utrku ovakvog oblika u Hrvatskoj. Ovo je utrka u kojoj se mogu ravnopravno natjecati svi sportaši i rekreativci. Trkački je prihvatljivija za svakog, ali istovremeno iziskuje od natjecatelja puno spretnosti, znoja, instinkta za preživljavanje, koncentracije i upornosti da bi se probili kroz sve prepreke!

Zamišljeno je kao događaj za čitavu obitelj ili ekipu prijatelja pun zabave, adrenalina i znoja.

Combat race prekida dosadne i ponavljajuće radnje, nudi vam razne i zanimljive izazove! Trčanje, blato, vatru, vodu, penjanje na i preko zida, preko bala slame, provlačenje, puzanje, osvježavajuće piće i puno smijeha i zabave.

U Combat race se mogu natjecati i muškarci i žene, na 6 kilometara dugoj stazi, sa 18 posebno izrađenih prepreka. Naravno Combat race nije natjecanje samo za pojedince, već i timovi mogu zajedno krenuti u izazov, a tim čine 4 osobe, obavezno miješanih spolova! Ono što je najvažnije u vezi timova je, da članovi moraju zajedno u isto vrijeme preci preko cilja.

Combat race je otvoreno natjecanje, u kojem mogu sudjelovati rekreativci, obitelji, sportaši, vojnici, policajci, vatrogasci, tj. svi koji se žele zabaviti.

Posebna odjeća nije potrebna, svatko se natječe u čemu želi.

Više o utrci na web stranicama: http://www.combatrace.eu/

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari