Odličan plesni vikend za Kick

Proteklog vikenda u zagrebačkom naselju Rudeš je održano Kvalifikacijsko natjecanje u Akrobatskom rock 'n' roll-u. Plesni klub ''Kick'' je sudjelovao u 4 kategorije: Mini formacije 2 ,Mini formacije 3, Mlađi juniori 2 i Seniori C.

U kategoriji Mlađi juniori 2 nastupili su ANA OREŠKOVIĆ – LUKA ANUŠIĆ osvojivši 21. mjesto, u kategoriji Mini formacije 2 nastupile su dvije formacije: BUTTERFLYS i DANCE GIRLS, osvojivši 9. i 10. mjesto.

U kategoriji Mini formacije 3 nastupile su formacije: KICK GIRLS i ROCK ZVIJEZDE.S obzirom da je ovo bio njihov prvi izlazak na plesni podiji pred sudce, rezultati su fantastični. Formacija KICK GIRLS je osvojila 8. mjesto (prve ispod crte za finale), a ROCK ZVIJEZDE su ušle među 7 najboljih i zauzele na kraju odlično 5. mjesto. U Seniorskoj C kategoriji su plesali LUCIJA ŽUPAN – IVAN LAZIĆ i na kraju su se popeli na pobjedničko postolje osvojivši 1. mjesto.

U formacijama su plesale:

BUTTERFLYS-Petra Štrbik, Lara Kugler, Anamaria Nikić i Ena Topolovčan
DANCE GIRLS-Jelena Bakša, Karla Jurilj, Leona Rus i Lucija Ružić
ROCK ZVIJEZDE- Filipa Balen, Stela Kasabašić, Petra Bilić i Stella Nikolić-Ognjenović
KICK GIRLS-Dunja Vicić, Tara Bušić, Marija Nagy, Lana Čamagajevac, Dorotea Ament, Patricija Jurilj, Karla Kućinac i Lorena Kuna

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari