Kiša uništila prostorije, hrvači traže pomoć

Nevrijeme koje je protekle subote zadesilo Osijek, ali i okolna mjesta svoje posljedice pokazuje još uvijek. Tako su između ostalog uništene i prostorije Hrvačkog kluba Osijek.

Potopna pumpa koju koriste za ispumpavanje vode iz atomskog skloništa u naselju Vladimira Nazora nije mogla izbaciti svu količinu vode koja se slila u njihove klupske prostorije, a posljedice se najbolje vide na fotografijama.

Strunjače i ostala oprema natopljene su, a zidovi i pod značajno su uništeni vlagom i prostorija zahtjeva značajna ulaganja kako bi se treninzi ponovo mogli održavati. Članovi su već rasčistili nakupljeni otpad, a za nastavak radova potreban im je materijal i/ili novac za nabavku istog.

Članovi i vodstvo kluba apeliraju na sve koji mogu pomoći da se jave na broj telefona 091 888 97 27, a vjeruju kako će vrlo brzo ponovo trenirati u svojim prostorijama.

Inače, ovaj klub u posljednje dvije godine bilježi snažnu ekspanziju u gradu Osijeku, a broj članova neprestano raste. Rezultati koje postižu na brojnim natjecanjima uključujući i one iz MMA serije pokazatelj su kako kvalitetno rade, a za taj rad osnovni preduvjet je kvalitetan prostor.

SiB.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari