Osječanin Tibor Ferenc svjetski je seniorski prvak u Bodybuildingu

Osječanin Tibor Ferenc svjetski je seniorski prvak u niskoj kategoriji u IBFF federaciji. On dokazuje kako se sve može uz puno truda i odricanja.

Njegova se prehrana bazirala uglavnom na piletini, jajima, povrću, wheyu i riži dok je trening trajao oko 2 sata dnevno. Treba istaknuti i veliku koncentraciju i pozornost koju je davao detaljima, jer su se kalorije točno brojale.

Ulog je bio velik, puno odricanja i velika disciplina, ali isplatilo se. Treba istaknuti kako Tibor uz bodybuilding, uspješno studira na Poljoprivrednom fakultetu u Osijeku i radi. Time ovaj uspijeh dobija na važnosti.

Ističe kako su mu velika podrška bili roditelji rodbina i prijatelji, a u razgovoru za SiB istaknuo je sljedeće: ‘‘Najviše me prema naprijed gurala želja za uspjehom, i kada nisam imao snage davao sam posljednji atom snage na treningu.”

O svojim budućim planovima kaže: ”Sada nakon natjecanja želim odmoriti tijelo, uživati u životu i završiti petu godinu fakulteta. Izlazak na neko sljedeće natjecanje još mi nije u planu.”

I za kraj: ”Ovo je bilo moje prvo seniorsko natjecanje u životu i odmah zlato. Huuuuuuuh, predivan je osjećaj!”

Čestitke Tiboru, a njegove savjete možete čitati i na njegovoj Facebook stranici.

SiB.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari