Borilački spektakl ”Impact Night Orahovica 2013.”

U Orahovici u organizaciji Grada Orahovice, koji je ujedno i glavni pokrovitelj, 27. srpnja (subota) s početkom u 21 sat na orahovačkom jezeru održati će se "IMPACT NIGHT ORAHOVICA 2013."

Nakon što je 1. lipnja ove godine u organizaciji kluba slobodne borbe “IMPACT” Našice održan veliki međunarodni borilački spektakl pod nazivom “IMPACT NIGHT Našice 2013.” i koji je pobudio veliki interes te tako popunio dvoranu kralja Tomislava u Našicama do posljednjeg mjesta, sličan spektakl će se za nekoliko dana održati i u Orahovici uz poznato orahovačko izletište “Orah” – jezero. Suorganizator i ovog spektakla će biti KSB “Impact” Našice koji će uz svoje borce, te borce iz drugih gradova u Slavoniji, pokušati u 12 borbi prema pravilima kick boksa, K1 i ultimate fighta posjetiteljima pružiti što bolji spektakl koji do sada još nikada nije viđen u njihovom kraju.

Moramo napomenuti kako će ovaj borilački spektakl prema našim saznanjima biti prvi puta da se održava u Hrvatskoj i to na otvorenom (uz orahovačko jezero). Isto tako treba naglasiti kako će se u borbi večeri boriti Stanislav Boljkovac-Toro iz Orahovice, koji je ujedno i član KSB “Impact” Našice i koji je u posljednjem meču pred našičkom publikom pobijedio u prvoj rundi “gušenjem” borca Milana Macura iz BiH.

Spomenutu borbu možete pogledati ovdje u sljedećem video isječku, dok sve ostale informacije o svim ostalim borbama i borcima iz kluba KSB “Impact” Našice možete pronaći na www.impact.hr.

Ulaznice koje će koštati 30 kuna će se već od sljedećeg ponedjeljka (22.7.2013.) moći naći u pretprodaji u Orahovici, ali i u Našicama, a o točnim mjestima ćemo vas na vrijeme obavijestiti.

Osim ovog spomenutog spektakla koji je najavljen za 27.7. u Orahovici, dobro je za napomenuti kako će se borci iz kluba KSB “Impact” iz Našica vrlo skoro (10.8.2013.) naći na velikom turniru na Balatonu u susjednoj Mađarskoj, zatim vrlo brzo u Slavonskom Brodu (datum još nije definiran) te već 15. rujna ponovo u Mađarskoj na prestižnom profesionalnom turniru prema pravilima K1, gdje će nastupiti naša dva borca Danijel Juraić i Stjepan Paska. Više o ovim borilačkim spektaklima koje najavili ćemo također detaljno izvijestiti naše čitatelje, a za sada se možemo posvetiti ovome koji će se održati u gradu Orahovici.

Napomena za kraj: u slučaju kiše cijeli spektakl održati će se u športskoj dvorani SŠ “Stjepan Ivšić” u Orahovici.

Izvor: nasice.com

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari