Osječki kickboxeri osvojili 9 medalja na Slavonija Fighting Championshipu

U Slavonskome Brodu je proteklog vikenda održano natjecanje u kickboxingu - Slavonija Fighting Championship. U dvorani Brod u izvršnoj organizaciji HKBS-a nastupili su natjecatelji iz 25 klubova iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja.

Na ovom prestižnom natjecanju nastupili su i natjecatelji iz dva osječka kluba. Zajedničkim trudom i radom, kickboxing klub “B” koji inače djeluje na Vijencu Vladimira Nazora i Martial Arts Osijek koji djeluje u sklopu fitness centra XXL, izborili su čak 9 medalja!

Naime, za kbk “B” istaknuli su se Borna Wertag osvojivši drugo mjesto u kategoriji -75 kg i  Ivan Horvat koji je odličnim nastupom također izborio srebrnu medalju . Mihael Haller pripadnik kbk” Martial Arts Osijek”, odličnom borbom i pobjedom u prvom meču izborio je nastup u polufinalu, gdje je zaustavljen od puno starijeg i iskusnijeg borca, ujedno i prvaka države.

Unatoč tome što mu je ovo bila prva borba, ovaj mladi borac pokazao je izniman natjecateljski potencijal i najavio blistavu sportsku budućnost. Tako mu je pripalo odlično drugo mjesto mjesto u kategoriji do -60 kg u disciplini low kick.

I ostali borci iz Martial Artsa bili su iznimno uspješni, pa su tako Arijan Vrban i Boris Biglbauer odradili mečeve iznad svih očekivanja i zasluženo se okitili zlatnim medaljama.

Isto tako su Tomislav Zagorščak, Vjekoslav Vujanić i Marin Katić, koji su isto tako po prvi puta iskusili borbu, iznenadili svojim nastupima i osvojili čak srebrne medalje.

Rok Vrbanić, također je oduševio trenere Dragana Franjkovića i Andreja Becka svojim nastupom u prvoj borbi, no zbog ozljede nije uspio završiti borbu, te mu je pripalo odlično treće mjesto u disciplini low kick.

Ovo je bio još jedan u nizu vrlo uspješnih nastupa dvaju osječkih klubova, što uz mnoštvo medalja, dokazuje i osvajanje pehara za najbolji klub u disciplini low kick. To dovoljno govori o naporima stručnog vodstva obaju klubova, Andreja Becka i Dragana Franjkovića koje neprestano ulažu u radu sa mladima, ali isto tako i u svoju edukaciju i školovanje kako bi omogućili svojim polaznicima maksimalan napredak i profesionalan rad.

Ovaj sjajan nastup pomogli su i autoškola “Tratinčica” I Club Luna, bez čije financijske pomoći opstanak u ovim natjecateljskim vodama ne bi bio moguć.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari