Slavonija Fighting Championship: Šest medalja za kickboxing klub Viktoriu Hrvatski Sokol

Na međunarodnom turniru "Slavonija Fighting Championship" – OPEN CHAMPIONSHIP u Slavonskom Brodu održanom 31. kolovoza 2013., članovi kickboxing kluba Viktoria Hrvatski Sokol, stariji kadeti osvojili su dvije zlatne, tri srebrne i jednu brončanu medalju.

U kategoriji Point Fight -69 kg prvo mjesto osvojio je Dominik Novaković, a Ivan Lončarević drugo mjesto. U kategoriji -63 kg Filip Kovač osvojio je drugo mjesto, Josip Martić treće mjesto. U disciplini Light Contact -69 kg Ivan Lončarević osvojio je prvo mjesto, a Dominik Novaković drugo mjesto.

Kickboxing i savate klub “Viktoria – Hrvatski sokol” vrši upise u školu kickboxinga i savate boksa za djecu i mlade. U klubu sa tridesetgodišnjim iskustvom, treninzi se obavljaju u redovnom programu po grupama, na bazi gimnastike sa naglaskom na rekreaciji i druženju, uz mogućnost ostvarivanja vrhunskih natjecateljskih rezultata. Mogući su i individualni treninzi i obuka u praktičnoj samoobrani.

Sve informacije se mogu dobiti u klubu u robnoj kući IPK na Sjenjaku, dvorana atomsko sklonište, u vremenu od 19:00–22:00 h, ponedjeljkom, srijedom i petkom, ili na mobitel 098 642 685.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari