62 trkača u Osijeku istrčalo utrku na 5 km i tako obilježilo Svjetski dan trčanja

Dana 09.11.2013. godine sa Trga Ante Starčević u 16:00 sati krenula je utrka na 5 km. koju je istrčalo svih 62 prijavljenih trkača – rekreativaca (12 ženskih i 50 muških).



Bilo je tu zaljubljenika u trčanje i prijatelja Udruge Zdravo trčanje iz: Županje, Vukovara, Našica, Slavonskog Broda, Gunje, Aljmaša te Belišća i Valpova. Čestitamo najbržima kao i svim ostalim natjecateljima, a bilo ih je od 8 do 70 godina.

“Primarni cilj ove utrke bio je da jednom utrkom obilježimo Svjetski dan trčanja koji se obilježava 11.11., a sve u cilju promicanja trčanja radi očuvanja psiho-fizičke vitalnosti građana Grada Osijek.

Ističemo kako organizator ove utrke Udruga zdravo trčanja od sakupljenog novčanog iznosa od kotizacija 50% prikupljenog iznosa donira u humanitarne svrhe. Narednih dana Udruga zdravo trčanje će donirati 500,00 kn. za kupnju donjeg veša za djecu sa posebnim potrebama iz Centra za odgoj i obrazovanje “Ivan Štark”,” rekao je Dražen Ćućić ispred organizatora.

Udruga zdravo trčanje zahvaljuje se pokroviteljima: Gradu Osijeku, Policijskoj upravi Osječko – baranjskoj, Crvenom križu Osijek, te sponzorima: Ferivi Co, OTOS d.o.o., Medical Intertrade d.o.o., Pizzeria Strossmayer, Auspuh servis,Vinarija Brzica , KONZUM, GAZ d.o.o., Red Bull, Servis za čišćenje Dado iz Belišća.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari