Street race Show ovog vikenda u Osijeku

Ovog vikenda Osijek po 12.-ti put postaje hrvatski centar oktanskog zbivanja u režiji AK Slavonija! Tko želi sjajan provod uz vrhunske automobile nema mu druge nego se pojaviti na Čepinskom aerodromu u ulici S. L. B. Mandića. Tamo Vas očekuje Osijek Street Race Show XII powered by Tokić i kao nikada do sada preko 200 automobila na startu.

Vrhunska mjerna oprema i staza za povratak auta nakon utrke osigurat će gledateljima kontinuirani program bez pauza i čekanja. Osječka će staza osim kontinuiranih vožnji, kao i svaki put, ponuditi i široku paletu popratnih sadržaja kao što su Street Style, dB drag, karting, a posjetitelji će moći i pogledati ili odigrati i malonogometni turnir ili jednostavno popiti osvježavajuće piće u hladovini velikog šatora.

Osim automobila tu su još i utrke motocikala koje su u sustavu bodovanja za Prvenstvo Hrvatske.

U Osijek treba doći i zbog neizvjesne utrke najbržih vozača. Edo Galić, Marin Buličić, Dario Konopek, Vlado Moravek upravljaju monstrumima koji bi mogli po prvi puta odvesti vrijeme ispod 9 sekundi, a to je nešto što se ne propušta!

[span class=camera]GALERIJA: Miris benzina i sexy car wash na Street race X[/span][span class=camera]GALERIJA i VIDEO: Street Race No.9 + Sexy Car Wash[/span][span class=camera]GALERIJA: Street Race No.11 + Sexy Car Wash[/span] Hoće li Edo napokon izvući maksimum iz svog Camara i postaviti rekord? Hoće li Konopekovo čudo iz Slavonskog Broda Audi S2 Coupe iznenaditi Edu? Može li Marin s Calibrom ići još bolje? Ili će ih Moravek sa svojom konstantnošću sve nadmašiti? Ostaje nam da vidimo, stoga nema druge, SVI U OSIJEK!

Cijena ulaznice iznosi 30 kuna po danu ili 50 kuna za cijeli vikend. Ulaznice se kupuju na ulazu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari