23. travnja

Gradska utrka “Osječki meandar”

Dubravka Petrić/PIXSELL

Prva tri prvoplasirana trkača u muškoj i ženskoj kategoriji bit će nagrađena medaljama

GSSR “Sport za sve” Osijek i Akademija za umjetnost i kulturu  (AUK) zajedničkim snagama  organiziraju gradsku utrku “Osječki meandar”, memorijalnu utrku koja će se održati u subotu, 23. travnja 2022. godine u sklopu akcije “Zdravko je krenuo”, a  povodom Dana Julija Knifera, počasnog građanina grada Osijeka i jednog od najznačajnijih hrvatskih umjetnika 20. stoljeća.

Sudionici će pred sobom imati 4200 m trkačkog izazova.

Ruta kojom će se utrka odvijati je kružna, start utrke je u 10,00 kod Vodenih vrata na ulazu u Tvrđu. Prijave putem linka: https://stotinka.hr/hrv/dogadjaj/1662 ili do 9,30 na licu mjesta.

Za građane s djecom i rekreativce koji iz bilo kojeg razloga ne mogu istrčati utrku, a žele sudjelovati, pripremljena je skraćena ruta koju mogu, izvan konkurencije, jednostavno odhodati. Za ovu kategoriju prijave nisu potrebne.

Prva tri prvoplasirana trkača u muškoj i ženskoj kategoriji bit će nagrađena medaljama, a prvih 100 prijavljenih sudionika majicama s logom utrke.

Organizator je osigurao i bočicu vode za okrijepu koja će sve sudionike dočekati na cilju.

Pozivamo sve trkače, rekreativce i sportaše, a posebno studente da sudjelovanjem u utrci pridonesu ovoj lijepoj ideji spoja sporta i kulture u našem gradu!

Za sudjelovanje u utrci svi sudionici  imaju pravo na markicu i rekreacijsku karticu akcije “Zdravko je krenuo”. Sudjelovanje na utrci je besplatno.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari