od 23. do 24. ožujka

Europski tjedan novca na EFOS-u

EFOS je organizirao Europski tjedan novca, a poticat će se rasprava oko ekonomskih izazova skorog uvođenja eura kao valute u RH

Studentska udruga Financijski impuls uz partnere organizira EFOS Europski tjedan novca koji će se održati u srijedu, 23. ožujka i četvrtak, 24. ožujka 2022. s ciljem poticanja rasprave oko ekonomskih (i organizacijsko-provedbenih) izazova uvođenja eura uz pogled institucija, potpornih institucija i poduzetnika.

Jesmo li dovoljno upoznati (uistinu) s procesom uvođenja eura? Postoji li strah i je li on opravdan?… samo su neka od pitanja na koja će se pokušati sadržajno odgovoriti sutra od 11.45 sati na otvorenju programa (Aula glagoljice).

EFOS je HUP-om održao 5 Susreta znanosti i gospodarstva diskutirajući o problematici tržišta rada, ali i brojne druge uspješne tematske rasprave. Od ukupno 894 studijskih programa u RH, EFOS je zauzeo 9. mjesto prvih izbora maturanata u 2021. godini, a ako se izuzme Grad Zagreb, prvo mjesto!

Do sada su realizirali preko 326 dobrovoljnih studentskih praksi, a naš je projekt prepoznao HUP dodijelivši nam i posebno priznanje za uspješnu provedbu projekta. Poslužili smo kao ideja projekta HUP-a i EBRD-a “Inicijativa privatnog sektora za mlade” te  se projekt proširio i na druge sastavnice Sveučilišta.

U ak. 2018./2019. g. uspostavili smo suradnju s regionalnim koordinatorima pet županija Regije kako bismo praksu omogućili i iz područja strateškog planiranja, regionalnog razvoja i fondova EU.

Program događaja: 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari