težak susret

Ispuhani Osijek samo do boda protiv Lokomotive

Sanjin Strukic/PIXSELL

Tešku artiljeriju izveo ja na travnjak Nenad Bjelica od prve minute. Nevistiću su prijetili Caktaš, Fiolić, Lovrić, Mance i Kleinheisler i svi su očekivali pravu ofanzivu Osijeka od prve minute.

Tako je krenulo, a već u uvodnim minuta mogao je Osijek i zabiti, ali je jednom Nevistić bio na mjestu, a drugi put je Manceov udarac otišao pokraj vrata. Očekivao se i nastavak takve igre, ali je Lokomotiva uzela loptu Osijeku i nije gostujuća momčad nikako mogla izaći kvalitetnije prema domaćim vratima.

Imala je i Lokomotiva svoje prigode, ali je Ivušić prvo sjajno obranio Alyu, a onda je i Kačavenda nečuvan pucao pokraj vrata.

Na odmor je mogla zadovoljnija momčad Silvija Čabraje, a u drugom dijelu odmah na startu Miloša je zamijenio Leovac, a nešto kasnije Mancea i Mierez.

Ofenzivniji je bio Osijek, ali je prve prave prigode imala Lokomotiva, no danas odlični Ivušić nije dozvolio dodatni stres gostima.

U samoj završnici mogao je i Osijek do pobjede kad se Mierez sjajno oslobodio svog čuvara, pucao, a loptu je zahvatio Pivarić i odbio čini se čak i u nogu Fiolića da bi ona završila na vratnici. U posljednjem napadu pokušao je i Topčagić, ali je još jednom s crte očistila domaća obrana.

Nije tako Osijek potvrdio veliku pobjedu protiv Dinama, a Lokomotiva se ponovo pokazala kao tvrd orah za vodeću četvorku. Ostavila je očito utakmica protiv Dinama traga na Bjelicinoj momčadi koja je ipak i dalje na prvome mjestu prvenstvene tablice s tri boda ispred Dinama.

Osijek pak vremena za žaljenjem nema jer već u srijedu slijedi Kup susret protiv Rijeke na Rujevici.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari