Remi Osijek Kelmea

Osijek Kelme nije uspio izboriti pobjedu protiv zagrebačke Uspinjače, ali i dalje je u poziciji da sam odlučuje o svojoj sudbini, što se tiče ulaska u play-off.

Na utakmici koja je odigrana u utorak navečer u Zrinjevcu skupilo se oko 250 gledatelja. Osijek Kelme je napadački otvorio utakmicu, a dobru priliku za gol imao je Pandurević u šestoj minuti.

Minutu poslije dosuđen je slobodni udarac za goste, a udarac Krilanovića završio je iznad gola. U devetoj minuti prvo je pokušao Horvat iz daljine, a njegov je udarac završio u korneru. U nešto kasnije istoj minuti Osijek Kelme je došao do vodstva. Duvančić je pucao iz daljine, nakon čega je lopta pogodila Armanda Kajfeša i promijenila smjer te završla u mreži Dokuzovića.

Minutu poslije pokušali su uzvratiti gosti, pucao je Halilović, a Mladina je izvrsno obranio. U 11. minuti dobru je priliku imao Horvat, ali je njegov udarac završio iznad gola. U istoj minuti gosti su iskoristili nepažnju u obrani Osijek Kelmea, te izjednačili golom Dina Bartoluccija. U 13. minuti gosti su opet dobro napali, Vlak je dobro pucao i pogodio stativu.

U 17. minuti u strijelce se skoro upisao Duvančić, koji je prvo pogodio živi zid, a zatim je njegov udarac krajnjim naporima skinuo gostujući vratar Dokuzović. To je bila i zadnja izglednija prilika u prvom poluvremenu, te se na odmor otišlo s rezultatom 1:1.

Gosti su bolje ušli u nastavak utakmice, i već su u prvoj minuti imali dobru priliku za preokret, no Mladina je izvrsno skinuo udarac Piplice. Osijek Kelme je uzvratio pokušajima Kajfeša i Horvata, ali bezuspješno. Potom su gosti zaredali par dobrih prilika koje, srećom po domaću momčad, nisu pretvorene u novi gol. Osijek Kelme je uzvratio tek u 29. minuti, kada je u naletu bio Horvat. U 31. minuti pokušao je ponovno Piplica, a gosti su potom bezuspješno tražili kazneni udarac jer su smatrali da je Duvančić igrao rukom.

U 34. minuti dobru je priliku imao Govorko, no njegov je udarac završio pored gola. Minutu poslije gosti su ponovno mogli doći do preokreta, no do toga nije došlo zbog nesporazuma napadačkog dvojca Halilović – Jurić. U 38. minuti osječka publika glasno je negodovala jer sudac nije dosudio kazneni udarac za Osijek Kelme, nakon što je srušen Kajfeš. Zadnji napad na utakmici imao je Osijek Kelme,

Mladina je daleko ispucao loptu, no lopta u gužvi ipak nije završila u mreži Uspinjače, te je utakmica završena izjednačenim rezultatom..
Ovim neplaniranim remijem, Osijek Kelme je pao na šesto mjesto prvenstvene ljestvice, te si je pomalo umanjio šanse za ulazak u play off. Ostala su još tri kola do kraja prvog dijela prvenstva, u kojima će Osijek Kelme prvo morati u goste neugodnom Murteru, a zatim se i suočiti za izravnim konkurentima za play off Squareom i Vrgorcem.

Utakmica odluke vjerojatno će biti ona Osijek Kelme – Square, koja će se igrati idućeg tjedna u Zrinjevcu i u kojoj će podrška publike biti više nego dobrodošla.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari