Humanitarna nogometna utakmica

    Danas (30. rujna 2010.) u 15,30 sati pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske prof.dr.sc. Ive Josipovića i Hrvatskog olimpijskog odbora u u Belišću humanitarno-sportska akcija – nogometna utakmica Humane zvijezde Hrvatske i humane zvijezde Belišća za Dječji vrtić "Maslačak" Belišće.

Danas (30. rujna 2010.) u 15,30 sati pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske prof.dr.sc. Ive Josipovića i Hrvatskog olimpijskog odbora u u Belišću humanitarno-sportska akcija – nogometna utakmica Humane zvijezde Hrvatske i humane zvijezde Belišća za Dječji vrtić “Maslačak” Belišće.

Na čelu ekipe Humanih zvijezda Hrvatske bit će Predsjednik Republike Hrvatske prof. dr.sc. Ivo Josipović, a očekuje se i dolazak Zlatka Mateše, Josipa Ćopa, Renata Živkovića, Žarka Relote, Velimira Zajeca, Darija Šimića, Tomislava Radića, Igora Cvitanovića, Roberta Špehara, Borisa Novkovića i drugih. Na čelu ekipe domaćina bit će gradonačelnik Zvonko Borić te istaknuti belišćanski sportaši Emanuel Horvatiček, Rudika Vida, Dragan Vukoja, Goran Vukelja i dr. uz potporu mlade pjevačke zvijezde Juraja Jurline.

Utakmica koja će se odigrati na nogometnom stadionu NK Belišće bit će 30. nastup Humanih zvijezda Hrvatske koje nastupaju u humanitarne svrhe pa će tako biti i u Belišću 30. rujna. Cjelokupan prihod od ulaznica namijenjen je Dječjem vrtiću “Maslačak” Belišće, a cijena ulaznice je 10 kuna.

Osim kupnje ulaznice dječjem vrtiću Maslačak, odnosno djeci koja borave u njemu, možete pomoći u platom na žiro-račun 2340009-1100011255 (PBZ).


Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari