VIDEO: Osijek – Dinamo 1:3

Modri su kontolirali utakmicu, ali pokazali i dosta propusta u obrani što Osijek nije znao kazniti. Momčad trenera Karačića imala je puno netočnih dodavanja što zbog nervoze ili velike želje, ostaje upitno. Sam trener istaknuo je kako ne shvaća takvu igru njegovih izabranika, koji su većinom ponikli u omladinskoj školi NK Osijek.
Vodeći gol za Osijek postigao je Nikšić sa 11m već u 6.minuti, a na isti način poravnao je Samir 6 minuta kasnije. Dinamo je preokrenuo rezultat golom Badelja u 24. minuti. Točku na i pobjede Dinama stavio je crnogorski napadač Bečiraj u posljednjim sekundama utakmice i tako donio radost dobrom dijelu publike na zapadnoj tribini. Poruka osječkih navijača nakon toga bila je jednostavna – ZAPAD SRUŠI SE!

Dodajmo da je i ova utakmica privukla mnoštvo skauta raznih euro klubova, ali  većina njih je otišla  ne baš zadovoljna, prvenstveno se to može reći za ruske skaute koji su pratili Jugovića i Miličevića.
Ova utakmica ostati će u trajnom  sjećanju mladom Dini Špeharu koji je prvi puta bio na klupi seniorskog sastava iako ima tek 16 godina.

VIDEO:

{youtube}gir00dG5cPY{/youtube}








Više slika ovdje.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari