VIDEO: MNK Osijek VBK sportska priča broj 1!

Nakon prošlotjedne atmosfere koja se dugo prepričavala u sportskim krugovima u gradu na Dravi, Zrinjevac je večeras ponovo bio poprište sjajne igre i prije svega pobjede Osijek VBK.

Ovoga puta na raspoloženu ekipu trenera Marina Smoje, naletila je Uspinjača koja je iz Osijeka otišla sa tri gola u mreži, dok su postigli samo jedan. Treća je to uzastopna pobjeda kluba koji u posljednje vrijeme postaje sportska priča broj 1 u Osijeku, a pobjeda je tim važnija jer je gotovo osigurala ostanak u prvoj malonogometnoj ligi.

Raspoložen je ponovo bio Mario Meter koji je sa svoja dva pogotka još jednom dokazao da je igrač za velike stvari. Treći pogodak i to u posljednjim sekundama postigao je Armando Kajfeš.

U dvorani u Zrinjevcu ovoga puta nije bilo organizirane Kohorte, ali je unatoč tome 600-ak gledatelja davalo podršku tijekom cijeloga susreta. U posljednjoj minuti standing ovation za igrače u bijelo-plavim dresovima značio je početak slavlja.

Do kraja je ostalo dva kola, a u posljednjem Osijek VBK je domaćin Splitu, a mi u ime kluba pozivamo sve da dođu i podrže dečke koji igraju gotovo besplatno za svoj klub i to sa 120% svojih mogućnosti iz utakmice u utakmicu.

Sve pogotke i dio atmosfere pogledajte u video prilogu. Obratite pozornost na najvatrenijeg navijač uz sami rub tribina.

{youtube}haxEkA6haqE{/youtube}

Tekst: SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari