14. STUDENOG

Kino Urania: Kakva ti je žena, takav ti je život

14. studenog s početkom u 20 h u osječkom kinu Urania možete pogledati hit-predstavu "Kakva ti je žena, takav ti je život".

Dragan Marinković – Maca autor je predstave koja ozbiljno utječe na psiho-fizičko stanje cijelog organizma, a koja će vas natjerati da dobro promislite o sebi i svijetu koji Vas okružuje. “Kakva ti je žena, takav ti je život” predstava je koja izaziva bolove u trbuhu i veliku količinu suza,  a postoji i mogućnost gubljenja glasa od silnog smijeha.

Mi smo generacija koja ne želi vezu… Želimo fasadu veze bez truda,  držanje za ruke bez gledanja u oči, odugovlačenje bez ozbiljnog razgovora, obećanje bez stvarne posvećenosti.  Želimo proslaviti  godišnjicu bez onih 365 dana koji vode do nje. Želimo ljubav kao iz filma, a ništa ne činimo da ju imamo.

Listamo po aplikacijama u nadi da ćemo pronaći pravu osobu.  Svoju srodnu dušu  proučavamo ‘’online’’.  Čitamo  ‘’5 načina kako znaš da mu se sviđaš’’  i  ‘’7 načina kako da je osvojiš’’ misleći da možemo  programirati osobu za vezu kao projekt na internetu. Igramo igre bez pobjednika i na kraju ostanemo sami. 

Volimo li da nas vole ili volimo da volimo? Koliko brak mijenja odnos dvoje ljudi i samu vezu? Što je potrebno za skladan brak? Odgovore na vječita pitanja o odnosu muškarca i žene, Dragan Marinković-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.

Ovo je predstava koja će vas oraspoložiti, nasmijati, zabaviti i neće vas ostaviti ravnodušnim. 

Ulaznice po cijeni od 80kn mogu se kupiti preko sustava EVENTIM i na blagajni KINA URANIA.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari