Fan-zona između stadiona i dvorane

Kako bi sutrašnja utakmica između Osijeka i Dinama privukla što veću pozornost navijačkog puka, u NK-u Osijek odlučili su ponuditi i dodatne sadržaje, koji toliko nedostaju kada “bijelo-plavi” igraju domaće utakmice.

Središnji događaj izvan stadiona bit će navijačka zona, koju NK Osijek organizira u suradnji s Digitel komunikacijama d.o.o., a zamisao će u djelo provesti poduzeće “Organizirani događaji”. To je prvi put da će u Osijeku postojati takav organizirani oblik izvanstadionskih aktivnosti za navijače, a odvijat će se na prostoru iza zapadne tribine i dvorane Gradski vrt. Unutar fan-zone bit će bogata ponuda za navijače. Prodavat će se navijački i klupski rekviziti, bit će organizirana igraonica za najmlađe, izložbeni salon automobila te, naravno, ugostiteljske usluge. Fan-zona bit će otvorena na dan utakmice od 17 do 22.30 sati.

Isto će poduzeće na tribinama organizirati prodaju bezalkoholnih pića i kokica. Kako bi ugođaj bio potpun, unutar stadiona će opet biti postavljen digitalni semafor i LED display za reklame. Uglavnom, sve skupa bit će poseban doživljaj, koji se u Gradskom vrtu ne događa baš tako često.
S obzirom na to da se očekuje veći posjet, u NK-u Osijek mole navijače da na vrijeme dođu na stadion kako bi se izbjegle nepotrebne gužve na ulazima.

[important title=PRETPRODAJA ULAZNICA]
Ulaznice za utakmicu s Dinamom prodaju se po nešto višim cijenama negoli je uobičajeno. Istok je 50 kuna, Zapad 70, Sjever – 60, a ulaznica za djecu je 20 kuna.
Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji u cafe-barovima Palace, Zrinjevac, Mačak i Prestige, u trgovinama Kappa (Trg Ante Starčevića 12), AVE Fashion store (1. kat trgovačkog centra Portanova). Izvan Osijeka ulaznice je moguće kupiti u Vinkovcima u agenciji Panturista (Duga 24) te u poslovnicama Panturista na autobusnim kolodvorima u Đakovo i Valpovu.
Na dan utakmice blagajne na stadionu Gradski vrt bit će otvorene od 9 sati, a na južnu trbinu ulaz je besplatan za umirovljenike i djecu.[/important]

VIDEO:

TEKST: (D.Kl.) Glas Slavonije

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari