Futsal klub Osijek 031 korak bliže velikom uspjehu

Futsal klub Osijek 031 ostvario je svoj cilj, pobijedio je No Limit te tako u posljednjem kolu ima priliku ući u dodatne kvalifikacije za prvu ligu.

Futsal klub Osijek 031 ostvario je svoj cilj, pobijedio je No Limit te tako u posljednjem kolu ima priliku ući u dodatne kvalifikacije za prvu ligu.

Utakmica je završila rezultatom 5:3 uz mnoštvo prilika, golova, preokreta i lijepih poteza… Posjetitelji su imali priliku vidjeti sve ono što futsal čini tako zanimljivim.

Prvo poluvrijeme završilo je bez pogodaka, ali to je bilo samo zatišje pred buru koja je uslijedila u drugome poluvremenu.

Golijadu je započeo No Limit, poveli su prekrasnim pogotkom Tomislava Filipovića, ali na reakciju Osječana nije se čekalo dugo pa su u nekoliko minuta preokrenuli rezultat na 2:1 u svoju korist. Ono što je 031 učinio u nekoliko minuta, No Limit je učinio u manje od minutu i rezultat je bio 3:2 za goste iz Virovitice. Iako je većina tada pomislila da je sve gotovo, igrači futsal kluba Osijek 031 vođeni odličnom podrškom publike dolaze do novog preokreta i konačnog rezultata od 5:3. Pogotke za No Limit postigli su navedeni Tomislav Filipović (2 pogotka) i Vanja Dezmarić dok su za 031 pogađali Marko Gabrić (2 pogotka), Denis Šimašek, Alen Buljević i Bruno Pinter.

U zadnjem kolu Osijek 031 gostuje u Ivankovu te protiv istoimenog domaćina mora ostvariti pobjedu. Utakmica će se odigrati za dva tjedna budući da su juniori Ivankova na završnici prvenstva Hrvatske ovog vikenda u Splitu. U međuvremenu, vjerojatno u ponedjeljak će se odigrati utakmica između No Limita i Našica u Virovitici. Kako bi ušli u dodatne kvalifikacije Osječani moraju navijati za Našičane, jer samo neriješeni ishod ili pobjeda Našica smješta Osijek 031 na prvu poziciju.

Iz kluba posebno zahvaljuju navijačima koji su ih bodrili i ‘gurali‘ prema ovom velikom uspjehu. Ukoliko ste zainteresirani za događanja u klubu, vijesti možete pratiti i na službenoj Facebook stranici kluba.

TABLICA:

1. MNK Ivankovo 25 (1)

2. MNK Mala Mljekara 24 (0)

3. MNK No Limit 23 (1)

4. F.c. Osijek 031 22 (1)

5. MNK Našice 22 (1)

6. MNK Vinkovci 22 (0)

7. NK Eko Centar 0 (0)

8. *MNK Đakovo

9. *MNK Eko Centar


*izbačeni iz lige
()
broj preostalih utakmica

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari