Vlak preko Lokosa do finala Kupa i snažnog marketinga

NK Osijek napokon je dobio osobu zaduženu za marketing, a prvi pomaci su već vidljivi. Goran Bendeković rekao nam je što se priprema za finale Kupa, dok je trener Mršić tek skromno najavio sutrašnju utakmicu s Lokomotivom.

Vlak prema finalu vodi preko konačnog osiguranja ostanka. Potrebno je pobjediti Lokomotivu sutra u 17 sati, a nakon toga razmišljati o Dinamu.

Nadam se kako su se igrači uspjeli osvježiti nakon dvije nešto burnije noći i sutra idemo po pobjedu i dobru uvertiru za Kup, rekao je Stanko Mršić.

Nedostaju tek Babić, Kurtović i Lukačević, ali se očekuje kako bi potonja dva mogla i biti spremna za sutra. Ukoliko ne budu na njihovo mjesto mogli bi uskočiti Miličević, Petrović i/ili Pušić.

Ono što ipak puno više zanima sve navijače jest 13 godina očekivana borba za trofej. Prvo poluvrijeme odigrati će se već u srijedu s početkom u 19 sati, a kao uvertira odigrati će se finale kadetskoga Kupa između Osijeka i Hajduka i to u 16 sati.

Već od početka slijedećega tjedna krenuti će i promidžba i pozivanje navijača na te dvije utakmice, a kako bi se grad digao na noge zadužen je Goran Bendeković, dugogodišnji prijatelj predsjednika Josića i odnedavno osoba volonterski zadužena za marketing kluba.

Za polufinale smo imali navijački tramvaj i nadamo se kako ćemo i ovoga puta uspjeti ponoviti tu priču, ali uz to planiramo i dodatne aktivnosti. Tako će grad biti bogato isplakatiran plakatima s najavom utakmice, a prodajna mjesta biti će posebni označena promo materijalima. Djeliti će se i letci sa pozivom na utakmicu, rekao nam je Bendeković.

U utorak u 12 sati u suradnji s Osječkom pivovarom, na lijevoj obali Drave, igrači i uprava kluba dijeliti će i grah te prodavati pivo po prigodnim cijenama, a sve s cilje promocije NK Osijeka i utakmice. Kafićima u gradu podjeliti će se i 50 navijačkih CD-ova kako bi puštali glazbu vezanu uz NK Osijek.

Kuliminacija će naravno biti u srijedu kada sve navijače očekuje navijački šator uz gastronomsku ponudu, a na stadionu će navijače zabavljati Midalice i Stjepan Jeršek Štef, dok će padobranci donijeti loptu i zastavu.

Ulaz na istočnu tribinu i dalje je 30 kuna, dok je za zapad potrebno izdvojiti 50 kuna. Kohorta i dalje ima svoje ulaznice po istim uvjetima kao i do sada. Također, za sve navijače vrijede i godišnje ulaznice.

Detaljan program biti će najavljen sutra nakon utakmice, a mali to dio onoga što Bendković i uprava kluba imaju u svojim planovima za budućnost. Pohvalno je to kada se pogleda da je to prvi pravi pomak na polju marketinga u posljednih možemo slobodno reći 15-ak i više godina.

Tekst: T.Maltašić/SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari