FOTO: Mršavi remi loša pozivnica za finale Kupa

Unatoč odličnom ulazu u utakmicu nisu uspjeli zadržati vodstvo pa je pred sam kraj utakmice Lokomotiva došla do izjednačenja.

>> FOTO: Mršavi remi loša pozivnica za finale Kupa

Unatoč odličnom ulazu u utakmicu nisu uspjeli zadržati vodstvo pa je pred sam kraj utakmice Lokomotiva došla do izjednačenja.

OSIJEK 1:1 LOKOMOTIVA

A počelo, kako smo i rekli, odlično za Osijek. Već u prvome napadu, lopta je nakon kornera došla do kapetana Ive Smoje koji nesmetan sa pet metara posprema loptu u mrežu. Činilio se kako će to biti laka utakmica za domaćine no oni se tada povlače i prepuštaju inicijativu gostima.

Jalovi su to bili napadai i udarci na gol Vargića se nije osjetila zabrinutost. Kontrolirao je Stanko Mršić susret, a čak se i publika koja je u mizernom broju pohodila Gradski vrt, zadovoljila lošim izdanjem svojih ljubimaca.

Na odmor se otišlo vodstvom domaćih, a sličan scenarij odvijao se i u drugom poluvremenu. Lokomotiva je imala posjed lopte, ali bez pravih prilika i pravog posla za Vargića.

Tako je bilo sve do 85-e minute kada Brozović pogađa za konačnih 1:1 i tako komplicira život Osječanima u posljednja dva kola u kojima će morati tražiti barem jednu pobjedu i za matematičko osiguranje ostanka.

Nije to bila predstava koja će privući publiku na stadion u srijedu, ali nadajmo se kako su danas bijelo-plavi svjesno povukli ručnu i tako sačuvali snagu za fanatičnu i fantastičnu predstavu protiv Dinama.

Tekst: T.Maltašić/SiB.hr
Foto: M.Banić/SiB.hr

  

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari