Osječani večeras traže potvrdu plasmana u drugo pretkolo Europa lige

Nogometaši Osijeka večeras (20h) u Gradskom vrtu igraju uzvratnu utakmicu prvog pretkola kvalifikacija za Europa ligu.

Nogometaši Osijeka večeras (20h) u Gradskom vrtu igraju uzvratnu utakmicu prvog pretkola kvalifikacija za Europa ligu.

Podsjetimo, u prvoj utakmici u Andori protiv FC Santa Colome Osječani su slavili 1:0. Pogodak je postigao Ivan Miličević i tako doveo svoju momčan na korak od plasmana u drugo kolo.

Naravno da sam bio jako sretan. Zabio sam pogodak za Osijek u Europi nakon dugo vremena, a na taj sam način iza sebe ostavio sva zla koja su me pratila prošle sezone. Zato se veselim uzvratnoj utakmici – rekao je Ivan za Glas Slavonije.

Za očekivati je da će Andorci igrati bunker, a znamo kako se Osijek muči kad mu se protivnik tako postavi.

Uh, nikada nije ugodno igrati protiv momčadi koje igraju na taj način. Moj “film” je da ih trebamo razvući i izvući, jer na taj način Perošević i ja koji smo mnogo brži od njihove obrane možemo najbolje doći do izražaja. Morat ćemo biti strpljivi, ali ja sam uvjeren da ćemo im “uvaliti” bar tri komada – samouvjeren je Miličević.

 [span class=camera]GALERIJA: Bijelo-plavi u Andori[/span]

Večeras je sve u nogama Bijelo-plavih. Razloga za nervozu ne bi trebalo biti, imaju prednost iz prve utakmice, a i kvaliteta i domaći teren je na njihovoj strani. Svakako da će i naporni put ostaviti traga na goste iz Andore.

Andorci nam mogu zaprijetiti samo iz prekida i eventualno preko dugih lopti. Njihov centarfor je snažan i dobro se gradi. Moramo ga odgurati što dalje od našeg šesnaesterca i biti koncentrirani na te dugačke pokušaje. Jasno, važno je i da ne pravimo nepotrebne prekršaje u zoni iz koje mogu doći opasni ubačaji. Imaju Andorci dobrog ljevaka koji im izvodi te slobodnjake – prokomentiro je Stanko Mršić za Glas Slavonije.

Ukoliko Bijelo-plavi prođu dalje kako i svi očekujemo, u drugom pretkolu ih čeka bolji iz ogleda Kalmar – Cliftonville. U prvoj utakmici slavili su Irci 1:0, a uzvrat se igra danas u 19h kod Šveđana (Kalmar).

[important title=ULAZNICE]Vrata stadiona otvaraju se u 18h kad i počinje prodaja ulaznica. Cijena za tribinu zapad je 70kn, istok 50kn, jugoistok (Kohorta) 20kn, dok je ulaz za djecu 10kn.[/important]

SiB.hr

  

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari