FOTO: Amaterima još tri komada, slijedi puno jači Kalmar

NK Osijek odigrao je, rekli bismo, malo jaču trening utakmicu protiv amatera iz Andore. Santa Coloma uistinu nije bila protivnik protiv kojeg je Osijek morao strahovati niti jednog trenutka što govori i konačni rezultat.

>> FOTO: Amaterima još tri komada, slijedi puno jači Kalmar

NK Osijek odigrao je, rekli bismo, malo jaču trening utakmicu protiv amatera iz Andore. Santa Coloma uistinu nije bila protivnik protiv kojeg je Osijek morao strahovati niti jednog trenutka što govori i konačni rezultat.

NK Osijek 3:1 Santa Coloma

U skladu s utakmicom, bila je i atmosfera na tribinama. Slabašni protivnik i nešto skuplja cijena ulaznice privukli su tek nešto više od tisuću gledatelja. Bez pravih tenzija na terenu i tribinama protekao je cijeli susret iako je Osijek dominirao i postigao tri pogotka.

Od samoga početka utakmice Osijek se nametnio i zagospodario terenom, a prije prvoga pogotka promašio je i nekoliko vrlo izglednih prigoda. Poništen je domaćinima i jedan pogodak zbog zaleđa Smoje, a Ivan Miličević bio je vrlo blizu pogotku kada je lijepim lobom prebacio gostujućeg vratara. Uvjeren da će lopta ući u gol već je počeo slaviti, ali je vratnica spriječila njegovo konačno slavlje.

Već u slijedećoj akciji jednu gužvu pred golom andoraca zakucavanjem u sami kut gola okončao je Kvržić. Odličan u tom dijelu susreta bio je Vedran Jugović.

U nastavku susreta Osijek je došao do još dva pogotka. Prvo je u 56. minuti precizan bio Perošević, da bi 20-ak minuta prije kraja Jugović okrunio svoju odličnu igru za 3:0.

Svjesni prolaska Osječani su se malo opustili što su iskoristili gosti za počasni pogodak i smanjenje rezultata na 3:1, odnosno ukupnih 4:1 za momčad Stanka Mršića.

Već za tjedan dana Osijek nastavlja svoj europski puta kada im u goste dolazi švedski Kalmar koji je u uzvratnom susretu slavio sa visokih 4:0 protiv Clifotnvillea. Biti će to puno teži ispit, a nadamo se kako će se i na stadionu okupiti više gledatelja koji će podržati bijelo-plave.

Bitno je spomenuti kako je prolazom u drugo pretkolo Europa lige Osijek zaradio i 90 tisuća eura što će biti melem na nagomilane dugove prema igračima i svim zaposlenima u klubu.

Tekst: T.M./SiB.hr
Foto: M.Banić/SiB.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari