NK Osijek: Uz pomoć navijača po novu pobjedu

U sklopu petog kola MAXtv Prve lige večeras će u Gradskom vrtu biti odigran susret između Osijeka i Rijeke. Osječani zasad slove kao najugodnije iznenađenje prvenstva.

U sklopu petog kola MAXtv Prve lige večeras će u Gradskom vrtu biti odigran susret između Osijeka i Rijeke. Osječani zasad slove kao najugodnije iznenađenje prvenstva.

Bijelo-plavi su u prva četiri kola osvojili čak osam bodova uz gol razliku 4-0. Dodajmo tome da su od toga tri puta gostovali.

Rijeka je vrlo organizirana i iskusna momčad, a neke od njih sam i trenirao. Opasni su, a posebno mi se sviđa mladi, prodorni Čulina. Svi znaju koliko je uloženo u Rijeku, no dosadašnji nam rezultati pomažu. Očekujem i podršku s tribina te se nadam da će mreža ostati netaknuta i nastavku niza nepobjedivosti, kaže strateg bijelo-plavih Stanko Mršić.

S druge strane dolazi ambiciozna Rijeka, koja je zahvaljujući talijanskim eurima osnažila svoju momčad sa brojim dokazanim igračkim veličinama. No, njihov start u novu sezonu i nije baš kakav su očekivali s obzirom na sve uloženo.

Cijenimo Osječane i njihovog trenera. Uostalom, riječ je o momčadi bez poraza, koja u prva četiri odigrana kola nije primila pogodak. To treba respektirati. Naravno, to ne mijenja naše planove. Želimo dobar rezultat, a da do njega dođemo morat ćemo odigrati odličnu utakmicu, izjavio je trener Rijeke Elvis Scoria.

U udarnoj će postavi prema Mršićevim najavama zaigrati Vargić, Aleksić, Smoje, Vrgoč, Lešković, Jugović, Novaković, Kurtović, J. Mišić, Perošević i Zulim.

Šorša, Pušić i Miličević su van stroja, a Kvržić i Ibriks su samo jednom lakše trenirali pa mi nije lako sastaviti momčad, pojasnio je Mršić.

VIDEO (STV):

[important title=NK Osijek – HNK Rijeka]5. kolo MAXtv prve lige
Stadion Gradski vrt
Početak u 19h
Sudac: Marijo Strahonja
Cijene ulaznica: Zapad 40kn, istok 30kn, jugoistok (Kohorta) 10kn[/important]

D.M. (SiB.hr)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari