Prodaja dionica NK Osijeka za navijače počinje 18. rujna

NK Osijek nastavlja s preoblikovanjem u športsko-dioničko društvo, a taj se postupak odvija sukladno odredbama Zakona o športu.

NK Osijek nastavlja s preoblikovanjem u športsko-dioničko društvo, a taj se postupak odvija sukladno odredbama Zakona o športu.

Temeljem odredbi čl. 40. Zakona o športu NK Osijek obavio je reviziju poslovanja za razdoblje od 1.1.2007. do 31.12.2011. godine te je izradio Elaborat na koji je dobio suglasnost Povjerenstva za profesionalne športske klubove Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa.

Upis i uplata dionica će se, sukladno odredbama čl. 44. Zakona o športu, provoditi u četiri redovita upisna kruga, a samo iznimno i u petom upisnom krugu.

Prvi upisni krug počinje 3. rujna 2012. godine, a u drugom krugu mogu sudjelovati isključivo članovi športskog društva – udruge za natjecanje NK Osijek, sukladno popisu članova zaključenim na dan 2. rujna 2012. godine. Pri tome na svakog od njih otpada razmjeran dio preostalog temeljnog kapitala, a drugi upisni krug trajat će od 18. rujna 2012. pa do 3. listopada 2012..

U trećem krugu (od 4. do 19. listopada 2012.) mogu sudjelovati isključivo članovi športskog društva – udruge za natjecanje NK Osijek koji su upisali i uplatili dionice u drugom krugu razmjerno uplatama u drugom krugu.

[span class=attention]POGLEDAJTE: Dionica NK Osijeka 100kn!?[/span]

Kako u drugom i trećem krugu mogu sudjelovati isključivo članovi NK Osijeka, prvoligaš iz Gradskog vrta za zainteresirane će građane omogućiti upis u članstvo NK Osijeka u vremenskom razdoblju od 20. kolovoza 2012. godine zaključno s 1. rujnom 2012. godine u tajništvu Kluba (W.Wilsona bb Osijek) svakim radnim danom od 10,00 do 14,00 sati. Cijena godišnje članarine iznosi 10,00 kuna.


Izvor: Glas Slavonije

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari