VIDEO: MNK Osijek VBK se priprema za novu sezonu

Uskoro počinje nova prvoligaška sezona za malonogometaše. Osijek VBK priprema se za početak novih izazova, u kakvima su i prošle sezone budili pozornost publike i punili dvoranu Zrinjevac.

Osječki futsal prvoligaš nije doživio značajne promjene u sastavu, štoviše iz momčadi nitko nije otišao a čelnici kluba doveli su veliko pojačanje, povratnika Dražena Čavara.
S njim će momčad sigurno biti puno jača, pa se u sljedećem prvenstvu očekuju i još bolji rezultati Osječana.

Podsjećamo u prošloj sezoni za samo 1 bod izmakao im je plasman u Ligu za prvaka.

Naravno da je prirodno sada očekivati više, a to je ulazak u play off, no mi očekujemo plasmana između 4. i 8. mjesta i biti ćemo zadovoljni ako na kraju sezone to i ostvarimo – rekao je trener Marin Smoje.



Odličnim igrama i protiv najboljih sastava lige, Osječani su punili tribine dvorane Zrinjevac, a Futsal je u posljednje vrijeme najposjećeniji dvoranski sport u gradu.

Cilj je zadržati 400-500 gledatelja koji dolaze na svaku utakmicu. Također napredujemo i sa školom futsala – zaključuje Smoje.

Osječki futsal svakako piše lijepu priču jer tu je i ambiciozni drugoligaš Osijek 031, koji ima visoke ambicije a s njima uglavnom Osijek VBK igra prijateljske utakmice.
Do početka prvenstva 27. ovog mjeseca, Smoje sa svojim učenicima namjerava odigrati i pokoju međunarodnu utakmicu, s BiH ili Mađarskim klubovima.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari