Međunarodna futsal utakmica i druženje s navijačima za početak sezone

Futsal klub Osijek 031 dana 18. rujna s početkom u 11 sati održao je konferenciju za novinare u trgovačkom centru Portanova povodom predstavljanja novih pojačanja u redovima igrača te organiziranja prve međunarodne utakmice u futsalu...

Futsal klub Osijek 031 dana 18. rujna s početkom u 11 sati održao je konferenciju za novinare u trgovačkom centru Portanova povodom predstavljanja novih pojačanja u redovima igrača te organiziranja prve međunarodne utakmice u futsalu.



Luka Agatić, Luka Zovko te Josip Vidović novi su igrači u klubu te se od njih kao mladih perspektivnih igrača očekuje mnogo u nadolazećoj sezoni.

Drugi razlog za sazivanje ove konferencije je i prva međunarodna utakmica u futsalu u organizaciji kluba Osijek 031 koja će se održati u dvorani Zrinjevac u petak, 21. rujna s početkom od 18:00 sati. Prva je to međunarodna utakmica nakon dugih pet godina u Osijeku, a domaćini će odmjeriti svoje snage s KMF Tvrđavom iz Novog Sada.

U klubu su se pobrinuli za bogat zabavni sadržaj, nagrade za posjetitelje, a tijekom utakmice gledatelje će zabavljati plesna skupina Funky sapiensi. Očekuje se ugodna navijačka atmosfera te vas se i ovim putem poziva da dođete na utakmicu i pružite podršku našim igračima. Nakon utakmice svi su pozvani i na after party u Tufnu gdje ćete se uz promotivne cijene pića moći družiti s igračima u opuštenoj atmosferi. Wustenrot, Lega lega, Urar Živković te noćni klub Tufna predstavljeni su kao službeni sponzori kluba čija im je potpora i pomoć od velikog značenja.

Klub Osijek 031 po prvi puta u Osijeku organizira i Fan day. Dan druženja s navijačima također će biti održan u trgovačkom centru Portanova, u četvrtak, 20. rujna s početkom od 18:00 sati i trajat će do 21:00 sat. Prodavat će se i godišnje karte, a i ovaj puta je pripremljen zanimljiv zabavni sadržaj, nagrade, druženje s igračima kluba, a osiguran je i popust na majice.

[blockquote]SiB.hr i Futsal klub Osijek 031 poklanjaju vam 2×1 ulaznicu za prvu međunarodnu utakmicu u futsalu s KMF Tvrđavom. Sve što je potrebno je stisnuti LIKE i u članak upisati “Ja želim ići na utakmicu”[/blockquote]

Raspored događanja na Fan Day-u

18:00 – prijave za natjecanje u žongliranju koje započinje od 19:00 (nagrada je lopta za futsal vrijednosti 370,00 kuna)
18:15 – gost iznenađenja, priča o svojoj karijeri i najavljuje utakmicu
18:30 – predstavljanje momčadi futsal kluba Osijek 031 za narednu sezonu
18:55 – zajedničko fotografiranje igrača i simpatizera
19:00 – natjecanje u žongliranju
19:30 – gost iznenađenja najavljuje utakmicu NK Osijek – HNK Cibalija, govori zanimljivosti o svojoj karijeri i odgovara na pitanja navijača
19:50 – gost je David Šain, govori o sebi i zašto je podržao Osijek 031
20:00 – gost je Ivan Horvat, govori o sebi i zašto je podržao Osijek 031
20:10 – fotografiranje svih prisutnih (igrači, gosti, navijači)
20:20 – najava utakmice Osijek 031 – KMF Tvrđava
20:30 – podjela poklona koje je osigurao klub sa svojim partnerima
20:40 – neobavezno druženje posjetitelja s navijačima i gostima

Za vrijeme Fan Day-a, biti će moguće kupiti majica i dresove kluba s popustom od 15%. Naravno, osigurat ćemo prodaju ulaznica i godišnjih ulaznica.

PR objava

Foto: Isabella Petrijevčanin

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari