Osijek protiv Splita za vrh tablice

Nogometaši Osijek u subotu pobjedom protiv RNK Split imaju priliku zasjesti na visoko 2. mjesto na tablici.

Malo si smršo?, Šta je sinoć bilo veselo?, Vidim, dobro si? – Sve Stanko Mršić vidi svojim rendgenskim okom! Znam smo jednog tipa koji to može, no on je junak iz stripa u tirkiznom trikou. Stanko mu je blizu, i zato s lakoćom “secira” ideje protivničkih trenera i “snima” raspored nakon prve minute utakmice.

Gledao sam ih jučer na treningu (okom urokljivim ako treba ) i mislim da bi moglo biti dobro.” – rekao je prije sutrašnjeg susreta 11. kola sa Radničkim nogometnim klubom Split, Mršić.Jako mi je drag taj klub. U njemu sam napravio prve korake…” – i taman kad smo pomislili pitati hoće li biti popusta Mršić je nastavio – “…i bilo bi dobro da ih pobijedimo pa da napravimo dovoljnu zalihu bodova.”

[span class=camera]GALERIJA: Kohorta posjetila trening Bijelo-plavih[/span]Pozvao je i publiku da nagradi igrače “...i struku…” – dodao je sportski direktor Miroslav Žitnjak, te da u dobroj atmosferi zasjednemo skoro pa na vrh ljestvice. “Dobri su ..” – tvrdi Stanko – “...i mora´ćemo se dobro preznojiti da ih dobijemo.” Novinarima kao i igračima je poručio da se iz obrane rađa napad i da će prigoda za njegove dečke doći ako sve odrade kako se dogovore. Malo ga muči ono njegovo “...lijevo naprijed, pored Peroševića ako zaigra…“, nema Kurtovića, a dvojbi kod Mršića uvijek ima.

Direktorica kluba Valentina Koprivnjak uz Tisak u Portanovi, “nudi” još jedno mjesto za kupovinu karata za susret Hrvatska – Wales 16. ovog mjeseca u Gradskom vrtu, blagajnu ispred dvorane Gradski vrt, svakim radnim danom od sutra, od 11 do 18 sati. Karte se inače mogu kupiti na internetu, ali zbog velikog zanimanja osječana HNS je pristao i na još jedno prodajno mjesto ispred dvorane. Počeo je i treći upisni krug za kupovinu dionica NK Osijeka i traje do 20. listopada ove godine. I u trećem krugu dionice kupuju članovi.

Tekst: Radio Osijek

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari