NK Osijek: Tri boda od životne važnosti!

U Gradskom vrtu vlada vrlo dobro raspoloženje uoči vrlo važne utakmice s Hajdukom, koja se odigrava sutra u 15 sati.

Nogometaši Osijeka uspješno su odradili “prvo poluvrijeme” četvrtfinala hrvatskog Kupa protiv slavonskog Cibalije, no već sutra pred njima je jednako važan ispit, u kojem za mirniji nastavak prvenstva moraju svladati Hajduk.

Rezultat iz Vinkovaca je sigurno poticajan za nas i vjerujem da će dobro djelovati na momčad uoči sudara s Hajdukom. Splićani su uhvatili dobru formu, nisu primili pogodak već mjesec dana i to treba uvažavati. Međutim, nama su taj susret i tri boda koja nosi sa sobom od životne važnosti. Jednostavno, moramo pobijediti jer smo previše toga prokockali u proteklim susretima” , rekao je trener bijelo-plavih Stanko Mršić za Glas Slavonije.

Što se tiče zdravstvenog stanja igrača, tu opet nije idealno stanje, no strateg Osječana na to je već navikao. Na ozljede poslije kup utakmice žalili su se Miličević i Kvržić, dok bi za sutrašnji susret u momčad se trebali vratiti Perošević i Jugović.

Složit ćemo moji suradnici i ja već nekakvu kombinaciju kada je momčad u pitanju. Ona, u kakvoj smo situaciji na tablici, jednostavno mora biti dobitna!” – kaže Mršić za Glas Slavonije.

[blockquote]KAPETAN SMOJE: KAD MI KOHORTA ZAPJEVA ZA MENE JE TO KRAJ SVIJETA! Posebno raspoložen nakon pozitivnog retultat iz Vinkovaca bio je Ivo Smoje, kojem je Kohorta na početku drugog djela zapjevala prigodnu pjesmu za 34. rođendan. “Kohorta mi pjeva za rođendan! Za mene je to kraj svijeta, a uz to smo još i rezultatski postigli željeno. Ja sam najsretniji čovjek u ovom trenutku”, rekao je Ivo za Glas Slavonije.[/blockquote]

Izvor: Glas Slavonije

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari