Miličević napušta Gradski vrt, zatražio raskid ugovora na štetu kluba

Spone između Ivana Miličevića i klupskog vodstva su popucale, napadač je arbitraži HNS-a predao zahtjev za isplatu dugovanja, ali i za raskid ugovora na štetu kluba.

A Da će ovo biti teška zima u Gradskome vrtu pokazao je i nedavni slučaj Šorša-Jugović kada su ova dva igrača odbila produžiti novi, smanjeni ugovor, a Ivan Miličević nakon arbitraže mogao bi biti slobodan igrač već ove zime.

Miličević se osjećao izigranim jer klub nije ispunio obećanja oko isplate dugovanja. I prelomio je. Odlučio je otići iz kluba u kojem je proveo punih 18 godina, donosi današnji Glas Slavonije.

Klub nije bio korektan prema meni kada je u pitanju dinamika isplate dugovanja” , započeo je Miličević.

Potpisao sam odgodu isplate dugovanja do 31. kolovoza, kao i ostali, kako bi klub mogao ishoditi licencu za natjecanje. Dečki koji su odgodu potpisali do 31. lipnja su dio dugovanja i dobili, a nas trojica koji smo pristali i na dužu odgodu nismo dobili ništa. To je bio detalj koji je prelio čašu mog strpljenja jer sam to doživio kao podcjenjivanje. Čuo sam, između ostalog, da me se baš i nije doživljavalo kao “nekakvog igrača”, ali to je već sporedna priča, rekao je Miličević za Glas Slavonije.

Prioritet njegovog daljnjeg angažmana bit će inozemstvo, ponuda navodno već ima, no Miličević ne želi otkriti ime zemlje jer kako kaže uvijek postoje oni koji su spremni “bušiti”.

Dodajmo i da mu NK Osijek duguje oko 350 000 kuna, “Budući da je kod ljudi u klubu nedostajalo sluha, sad ga neću imati ni ja. Neću oprostiti ništa, a uz isplatu duga zatražio sam i raskid ugovora“, riječi su sada već slobodno možemo reći bivšeg napadača bijelo-plavih.

SiB.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari