VIDEO: MNK Osijek 031 predao titulu osvajača kupa Brođanima

Osijek 031 predao je titulu osvajača kupa u izravnom dvoboju Brodu 035 koji je u Valpovu slavio rezultatom 6:2.

Zanimljivo je kako je Osijek 031 u Vinkovcima prošle godine uzeo kup istim rezultatom. Iako je prvo poluvrijeme bilo neizvjesno i završilo s 2:1, u nastavku Brođani dolaze do visoke pobjede.

U prvom poluvremenu Osijek 031 diktirao je igru i stvarao šanse, ali Brod 035 je poveo i to u 12′ minuti preko Ereiza, a već u 15′ minuti preko Mijića dolaze do 2:0. Treba reći i da drugi gol ide na dušu vratara Palića jer mu lopta prolazi kroz noge, ali ipak ostaje i sporna situacija u kojoj je prilikom postizanja zgoditka, kapetan Osijeka 031 bio gurnut na pod (što se jasno vidi na snimci).

Ipak, Osječani se vraćaju u susret jer Buljević upućuje precizan udarac nakon što su Brođani ispunili bonus u prekršajima i na poluvrijeme se odlazi rezultatom 2:1.

Tko zna kako bi se odvila situacija da je u prvoj minuti nastavka Gregić pogodio prazan gol, ipak kasni na loptu i sve ostaje samo na pokušaju. U 7′ minuti nastavka Mišić pogađa za 3:1, a odmah minutu nakon toga prekrasnim golom poentira najbolji strijelac Knopek i rezultatska razlika povećava se na visokih +3.

Tada Osijek uvodi igrača vratara, ali umjesto da izjednače rezultat, primaju pogodak. Ovoga puta strijelac je Mijić. U 35′ minuti Družić zabija za 6:1, a poraz umanjuje Josip Šmit pogotkom za 6:2.

Svakako treba čestitati Brodu 035 na pobjedi, a upravo to su učinili igrači futsal kluba Osijek 031 koji su nakon utakmice pružili ruku pobjednicima i zapljeskali prilikom dizanja pehara. Brod 035 u osmini finala kupa Hrvatske igra s Brodosplitom.

Snimku utakmice možete pogledati u priloženom videu:

Izvor: fcosijek031.com

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari