Šorša već na zimu u Hajduku?

Prema pisanju Slobodne Dalmacije Tomislav Šorša jedna je od "tajnih" želja splitskog Hajduka, a čini se jedina dvojba je hoće li se transfer dogoditi već na zimu ili ipak pričekati ljeto.

Prema pisanju Slobodne Dalmacije Tomislav Šorša jedna je od “tajnih” želja splitskog Hajduka, a čini se jedina dvojba je hoće li se transfer dogoditi već na zimu ili ipak pričekati ljeto.

Šorša, kao i većina ostalih prvotimaca, odbio je potpisati novi ugovor, a sadašnji ga veže do ljeta 2013. O Šoršinoj sudbini u NK Osijeku odlučivati će uprava, a kako bi utakmice mogao gledati s tribine postoji mogućnost prelaska već na zimu što bi NK Osijeku donijelo i nekakvu odštetu.

[span class=attention]POGLEDAJTE: Jugović i Šorša odbili produžiti ugovore [/span]

Šorša je na meti Hajdukovaca još od prošlog ljeta no tada su se ipak pričekale dvije stvari: potpuno oporavljanje od ozljede i istek ugovora s NK Osijekom.

“Hoće li se naći načina da Osijek pusti Šoršu odmah (za neku odšteticu nazovi Jaku Andabaka) ili bi ga Hajduk pričekao sve do ljeta samo da bude slobodan, teško je govoriti unaprijed, a povjerljive informacije govore kako su razmijenjeni “signali”, da li u Zagrebu ili negdje drugdje na pola puta, nebitno je.” navodi Slobodna Dalmacija.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari