FOTO i VIDEO: Đavo Tapu Igor Hodonj uzeo Zimko nakon penala!

Dobili smo pobjednika 27. po redu ‘Zimka uz Pan’, a to je momčad Đavo Tapu Igor Hodonj koja je u finalu na penale slavila rezultatom 4:3 protiv ekipe Jug 2. Treće mjesto u seniorskoj konkurenciji osvojila je momčad Osijeka 031 dok je u veteranskoj konkurenciji prvo mjesto osvojila momčad CB 5 Gravia.

U iznimno zanimljivoj finalnoj utakmici seniorske konkurencije između momčadi Đavo Tapu Igor Hodonj i Jug 2 najviše su se istaknuli vratari. Zvonimir Mikulić u regularnom je dijelu utakmice svojim bravuroznim obranama u igri do samog kraja držao Jug 2, a Ivan Mladina se istaknuo u penalima, u kojima je dvijema obranama donio naslov osvajača Zimka. Kroz cijelu utakmicu momčad Đavo Tapu-a je dominirala i pobjeda je u potpunosti zaslužena, a krajnji rezultat nakon izvođenja penala bio je 4:3.

Za treće su se mjesto borili Osijek 031 i Skripta Canon, a iako je Skripta povela sa 1:0, Osijek 031 na kraju je slavio rezultatom 5:3. Treba istaknuti vrlo raspoloženog Denisa Šimašeka koji je sa čak četiri pogotka potopio Skriptu.

Najbolji igrač turnira je Zvonimir Horvat (Đavo Tapu), najbolji igrač turnira po izboru publike je Alen Buljević (Osijek 031), najbolji vratar je Ivan Mladina (Đavo Tapu), a najbolji strijelac je Denis
Šimašek (Osijek 031).

U veteranskoj je konkurenciji CB 5 Gravia lako je došla do pobjede protiv momčadi Gebruder, konačni rezultat bio je 6:1.

Tekst: SiB.hr
Foto: K.Konig/SiB.hr
Video: STV

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari