VIDEO: Koju ekipu Mršić i Smoje vode u harem

Nogometaši Osijeka odradili su prvi tjedan priprema u svom gradu. Za tri dana putuju u Tursku Antalyu, gdje ih tek čeka pravi posao uigravanja za proljetni dio prvenstva.

Nakon 10-ak dana odrađenih u Osijeku, trener Stanko Mršić treba odabrati igrače koji će nastaviti pripreme u Turskoj. Osječane čeka težak posao, a pravi ispiti dolaze upravo u Antalyi, gdje će bijelo plavi odigrati sedam jakih međunarodnih provjera.

Stanje s momčadi je dosta nepoznato no u klubu vjeruju kako sastav ipak neće biti slabiji nego prošle jeseni. Iako neki važni igrači poput Jugovića, Šorše, Kvržića i Miličevića nisu produžili ugovore, klub neće pod svaku cjenu prodati najbolje. Bitna je kvaliteta momčadi jer na proljeće neće biti laka borba u prvenstvu.

Miroslav Žitnjak kaže kako u klubu ne mogu naravno ponuditi velike iznose igračima, ali ono što mogu je iskrenost i korektnost.

Za Osječane prvenstvo počinje za manje od mjesec dana jer već 10. veljače u Gradskom vrtu bijelo plavi dočekuju Dinamo u zaostalom susretu od prošle jeseni.

Dodajmo ovome kako su najbliži tome da ostanu u redovima prvoligaša igrači NK Višnjevca, veznjaci Ivan Jakovljević  i Bruno Krstanović koji su izborili svoje mjesto u zrakoplovu za Tursku.

[blockquote]Putnici za Tursku

Vargić, Mikulić, Malenica (vratari), Smoje, Vrgoč, Leko, Lešković, Novaković, Ibriks, Aleksić, Kurtović, Pušić, Jugović, Kvržić, J. Mišić, M. Mišić, Glavaš, Zulim, Lukić, Perošević, Zubak, Pongračić, Dugandžić, Bagić, Perić, Mioč te prinove Jakovljević i Krstanović.[/blockquote]

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari