Totalna rasprodaja u Gradskom vrtu

Iako se vjerovalo da nakon odlaska osječkog kvarteta iz Gradskog vrta više neće dolaziti vijesti o novim odlascima, čini se kako se još jedan očekuje uskoro.

VBJUS.jpg

Rasprodaja u Gradskom vrtu nastavljena je, junior bijelo-plavih, Dino Perić gotovo će sigurno postati novi član Dinama jer je njegov otac dogovorio uvjete pod kojima će on postati član hrvatskog prvaka. Preostaje još samo da u petak obavi liječnički pregled te potpiše sedmogodišnji ugovor s modrima. Visina odštete koja bi pripala Osječanima navodno je 120.000 eura.

Upravo se vraćam iz Zagreba, gdje sam uspješno dovršio razgovore sa Zdravkom Mamićem. Dino će u petak obaviti liječničke preglede i ako to prođe, potpisat će sedmogodišnji ugovor. Uvjetima koji su ponuđeni od Dinama smo zadovoljni,  rekao je u izjavi za Glas Slavonije, Željko Perić, otac mladog nogometaša. Te dodaje kako mu je žao što Dino nije ostavio igrački trag i u seniorskoj momčadi Osijeka. Međutim, situacija je takva da je klub u neugodnom financijskom položaju pa izbora nije bilo previše.

Nije ni meni drago što smo morali učiniti taj potez, ali mi smo pred zidom raznih obveza koje moramo ispunjavati od monitoringa UEFA-e, do novog Zakona o stečaju koji ne poznaju nikakva izmotavanja, riječi su predsjednika Josića za Glas Slavonije kada je u pitanju još jedan transfer u nizu.

[important title=Lisjak prema Gradskom vrtu]Jučer je na Kantridi i formalno priveden kraju transfer vratara Vargića i Jugovića, dok bi posao oko Kvržića i Leškovića trebao biti dovršen ovih dana. Lešković protiv odlaska nema ništa protiv, dok Zoran Kvržić još nije dao svoj pristanak. No, jedan će igrač i u suprotnom smjeru, iz Rijeke u Gradski vrt. Robert Lisjak će do ljeta i isteka ugovora braniti u Osijeku kao posuđeni igrač Rijeke. Lisjak se na temu odlaska na posudbu u Osijek sudržao od komentara.[/important]

SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari