Mršić uoči slavonskog derbija: ‘Nikakvog popusta za Vinkovčane nema!’

Nogometaši Osijek nakon pobjede nad vodećim Dinamom, u dobrom raspoloženju dočekuju još jedan Slavonski derbi.

Koliko ozbiljno pristupaju tom susretu Osječani potvrđuju i odlukom odlaska u karantenu u vukovarsku oazu mira. Tamo su čekali i susret protiv Dinama i to se pokazalo dobrim potezom. Zašto onda ponovno ne izazvati sreću na isti način.

Što se tiče momčadi koja bi treba istrčati u Vinkovcima, ona bi mogla biti oslabljena za Branka Vrgoča i Domagoja Pušića. A prema izjavi trenera Mršića čini se da je mnogo veći problem s Vrgočevim stopalom, negoli s Pušićevim palcem. No, vidjet ćemo. Branko je čvrst igrač i neće olako propustiti slavonski derbi.

[span class=attention] UŽIVO: HNK Cibalia – NK Osijek [/span]

Očekujem da će Cibalia biti agresivna i poduzetna, a na nama je da ih ukrotimo i pokušamo ih matirati iz brzih protunapada. Recept za uspjeh meni je kristalno jasan. Trebamo ponoviti agresivnost na sredini terena kakvu smo imali u prvih 45 minuta utakmice protiv Dinama. Ako budemo u stanju odigrati na toj razini, uvjeren sam da se iz Vinkovaca nećemo vratiti poražen. Mi gledamo da što prije pobjegnemo od “zone sumraka”, a to možemo samo ako budemo pobjeđivali u serijama. Želimo razmišljati o tome što se događa iznad nas, a ne ispod. Prema tome, nikakvog popusta za Vinkovčane nema. Ne za njih, nego ni za koga  , rekao je za Glas Slavonije osječki strateg Stanko Mršić.

Utakmica je na rasporedu od 15 sati, a izravno ju možete pratiti i na našem portalu.

SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari