Kreće prodaja ulaznica za Srbiju – pogledajte kako do ulaznice

Utakmica godine, kada je u pitanju nogometna reprezentacija, na rasporedu je 22. ožujka, a prodaja ulaznica kreće sutra, 21. veljače. Hrvatska će Srbiju dočekati na Maksimiru i to pred prepunim stadionom, a ukoliko želite biti među publikom pogledajte kako do ulaznice.

Brojni će se željeti dokopati tog vrijednog papirića za kojeg se cijene kreću od 60 do 250 kuna. Iste ćete moći kupiti na nekoliko načina. Onaj prvi nešto komotniji je kupovina putem interneta i to na web stranici HNS-a. Ono što je bitno naglasiti kako mjesto unutar pojedinog sektora nije moguće izabrati, a pravo na kupovinu imaju svi građani Republike Hrvatske. Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice, a prodaja će trajati do 18. ožujka, odnosno do trenutka kada se sve ulaznice rasprodaju.

Drugi način kupovine jest direktna prodaja putem Tisak Media centara. U Slavoniji tako ulaznice možete kupiti u Osijeku (TC Portanova) i u Slavonskom Brodu (TC Supernova) i to sutra od 9 sati. Broj ulaznica i uvjeti su isti kao i kod internet prodaje, a o svemu više možete saznati OVDJE.

S obzirom na najave, ulaznice će zasigurno planuti već prvih dana, ako ne i odmah prvoga dana pa se naoružajte strpljenjem ukoliko planirate stajati u redovima odnosno budite brzi na mišu ukoliko ste se odlučili na internet prodaju.

SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari