Osijeku za spas potrebno još deset bodova

Nakon što pred svojim navijačima nisu uspjeli upisati sva tri boda protiv Puljana, bijelo-plavi neće imati mirne snove u nastavku prvenstva.

Sljedeće kolo Osječane vodi put Parka mladeži, na neugodno gostovanje protiv momčadi Splita, a trener Mršić osim na požutjelog Kurtovića u tom susretu, očito neće moći računati i na mladog veznjaka Josipa Mišića. On se već prije susreta s Istrom 1961 žalio na ozljedu, ali je ipak zaigrao, no ovaj put će mu, čini se, Mršić dati odmor i mogućnost da se potpuno oporavi. Sreća je da će u Splitu zaigrati kapetan Smoje, vraća se i Perošević, a ako riješi papirologiju iz Rusije, pravo nastupa imat će i Dragan Blatnjak.

Ni raspored u 3. krugu prvenstva nije naklonjen momčadi iz Gradskog vrta, tako će nakon Splita, Osijek gostovati u Maksimiru kod Dinama, a zatim kod šestoplasirane momčadi, a to će prema svemu sudeći biti Slaven Belupo. Za taj dio prvenstva već su se počeli raditi planovi što Osijek u njemu treba učiniti da bi izbjegao traumatičnu borbu za goli prvoligaški život.

Ja računam da nam za posve miran život treba 37-38 bodova. Dakle, još deset ili 11 na ovo što imamo. Mislim da to nije nemoguća misija, ali se moramo uozbiljiti. Nećemo razmišljati previše unaprijed. Idemo susret po susret, pa ćemo vidjeti kamo će nas to dovesti” , rekao je Mršić za Glas Slavonije.

[blockquote]HAJDUK DVA PUTA MATIRAN!
Ako se već seniorska momčad muči u Prvoj HNL, osječkim juniorima i kadetima u istom stupnju natjecanja ide odlično. Juniori Osijeka drže prvu poziciju, a kadeti su drugi. Juniori Osijeka u posljednjem kolu natjecanja svladali su Hajduk, rezultatom 1:0, strijelalc je bio Andrej Lukić, dok je kadetska momčad, pogodcima Lulića i Tuksara također bila bolja od istoimenog protivnika, rezultatom 2:1. [/blockquote]

SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari