Težak raspored Osijeka u nastavku sezone

Težak raspored je pred nogometašima Osijeka u drugom dijelu natjecanja Prve HNL. Zahvaljući sedmom mjestu u nastavku prvenstva Osijek će se svim klubovima plasiranim bolje od njega igrati u gostima.

Tako će već 9. ožujka gostovati u Maksimiru kod Dinama, a samo sedam dana poslje toga odlazi u Koprivnicu na noge šestoplasiranom Slaven Belupu. Zatim slijedi dvostruki kvarnerski program, s time da Istru ugošćuju kod kuće, a odlaze u Rijeku koja unatoč pojačanjima i Volpijevom novcu ne briljira ove sezone.

Tek nakon toga slijedi nešto lakši raspored i domaćinstvo Zadru, Zagrebu i Interu. Između će još gostovati dva puta u Splitu kod Splita i Hajduka te u Zagrebu kod Lokomotive.

U zadnjem kolu na noge im dolazi vjerovatni putnik u drugu ligu, vinkovačka Cibalia koja je trenutno posljednje plasirana momčad prvenstva.

Ne želi li Osijek zajedno s njima put druge lige morati će skupljati bodove i to prije svega na domaćem terenu gdje je Osijek nerijetko znao prosipati bodove, ali i pokoji bod na strani biti će dobrodošao.

[blockquote]23. kolo: Dinamo – Osijek
24. kolo: Slaven Belupo – Osijek
25. kolo: Osijek – Istra 1961
26. kolo: Rijeka – Osijek
27. kolo: Osijek – Zadar
28. kolo: Split – Osijek
29. kolo: Osijek – Zagreb
30. kolo: Lokomotiva – Osijek
31. kolo: Osijek – Inter Zaprešić
32. kolo: Hajduk – Osijek
33. kolo: Osijek – Cibalia[/blockquote]

SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari